✅ צבי טסלר: דיווח עדכני מהיום - מניית אנג׳ל יורדת ב-2%. :
✅ ח"כ אשר על החשמל הכשר: "חבריי ואני מדגל התורה פועלים שנים רבות לקדם את המתווה מול משרדי הממשלה ובוועדות הכנסת. מברך את הרב גפני שהביא לידי גמר את ההחלטה, ואת השר כץ ומנכ"ל חברת החשמל על עבודה עניינית ללא מורא".
✅ מנכ"ל חברת החשמל מאיר שפיגלר מסביר בגלצ על תוכנית החשמל הכשר: "לא מקימים מתקן למען החברה החרדית בלבד, מתקני אגירה קיימים בכל העולם".
✅ יואלי ברים בגלצ: מחר הילולת מירון - אף חברת ביטוח בארץ ובעולם לא מוכנה לקחת אחריות על האירוע. כמובן בעקבות האסון הכבד לפני שנתיים. כלומר, אם חלילה מישהו נפצע או נהרג - אין מי שלוקח אחריות על כך מבחינת פיצויים.
✅ ברגע האחרון, אנשי החשב הכללי במשרד האוצר חתמו על כתבי שיפוי להילולת הרשב"י במירון. המשמעות: המדינה מבטחת את אירוע הענק במקום חברת ביטוח. (יואלי ברים).
✅ שר ירושלים ומסורת מאיר פרוש לאדמקר וישראל כהן ב'קול ברמה': ״בראיון האחרון היו מילים פוגעניות שמלכתחילה לא היו צריכות להיאמר ואני לא מתכוון לחזור עליהם כעת. אני רק רוצה להבהיר: יש הסכם בעניין הגיוס, אנחנו מקווים שהוא ימולא״
✅ ממונה ההילולא השר מאיר פרוש לאדמקר וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: ״הכרטיסים להילולה אזלו, כעת אין דבר שאפשר לעשות. יש מגבלה של כמות האנשים שיכולים להיכנס להר מירון. עשינו כל מה שנדרש והכל נעשה עם הרבה מחשבה״ .
✅ שר התקשורת שלמה קרעי ב-103fm על החלטת הממשלה לאשר הקמת מתקן 'חשמל כשר' בבני ברק: "הממשלה מתעסקת עם המון פרטים - גם 'חשמל כשר' זו אחת הסוגיות. מי שמהדהד את זה והופך את זה כאילו זו חזות הכל זו התקשורת. מציגים את זה כדבר שיבוא על חשבון החשמל של כולנו - קשקוש"

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.