💥 המשטרה הגישה הבוקר הצהרת תובע נגד החשוד המרכזי בפרשת סחיטה באיומים של חנויות הסלולר שפעלו ללא כשרות של וועדת הרבנים, בית משפט האריך את מעצרו בפעם השביעית בשלושה ימים נוספים לצורך הגשת כתב אישום. (גולדברג)
💥 הפרקליטות הגיעה להסדר טיעון גם עם אחיו של אריה דרעי, שלמה. על פי ההסדר, שלמה דרעי יודה בעבירות מס, ישלם קנס על סך 280 אלף ש"ח וירצה תשעה חודשי עבודה שירות.
💥 שפירא מלונדון מוכר את הדת למען אינטרסים תקציביים ומבקש להכניס את החרדים לקואליציה - אם זה יקרה תתחיל המלחמה הגדולה בחרדים
💥 עמית סגל בחדשות 12: המגעים הסודיים של לפיד ובנט עם חתנו של האדמור מגור להודנא בין החרדים לממשלה.
💥 עוד מעמית סגל: בחודשים האחרונים התקיימו מגעים סודיים בין שר החוץ לפיד לחרדים - מחותנו של האדמו"ר מגור קיים סדרת פגישות עם לפיד ואנשי בנט. ההצעה: הקפאת החקיקה האנטי חרדתית בתמורה לחצי שנה של רשת ביטחון.
💥 דרעי למקורביו: פנו אליי עם המגעים האלה לפני כמה שבועות. דחיתי על הסף וכך גם גפני כי אנחנו נחושים להפיל את הממשלה הרעה הזו. לגבי אגודת ישראל - שהם יסבירו את עצמם. (עמית סגל)
💥 יוסי אליטוב: כבודו של רב יצחק שפירא במקומו מונח. אבל היכולת שלו לסלול תמיכה של חרדים בממשלה, זהה ליכולת של איוב קרא להביא להסכם שלום בין ישראל לאירן.
💥 עוד מיוסי אליטוב: אם רציתם לקבל הוכחה נוספת עד כמה בנט ולפיד מחוברים למציאות, שימו לב לידיעה של עמית סגל הלילה. במשך חודשים הם מנהלים מו״מ רציני עם אדם שמספר להם שהוא מייצג את המגזר החרדי, ואיש בסביבתם לא טרח לבדוק ולגלות להם כי שני הג׳נטלמנים נפלו בפח.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.