💥 סיעת הציונות הדתית תתכנס בשעה 19:10 לדיון דחוף כדי לשקול מחדש את תמיכתה בחוק האזרחות על רקע התשלום הכבד והמסוכן שמשלמת הקואליציה לרע"מ בעד העברת החוק בהפקרת הנגב.
💥 מוחמד מג'אדלה: יריב לוין, בהודעה בשפה בערבית: רע"מ לא עושה דבר מלבד לרמות את בוחריה. רע"מ מדברת הרבה, אבל במקום לפרוש מהממשלה שלדבריה היא ממשלה רעה, היא מודיעה שתצביע בעד הצעת אי אמון, בידיעה ברורה שלהצעה אין סיכוי להתקבל.
💥 צעקות מחוץ לחדר סיעת הציונות הדתית: סמוטריץ׳: בגלל האגו שלנו לא נעשה כלום עם רע"מ? רוטמן צועק לסמוטריץ': תעשה מה שאתה רוצה נמאס לי מהשטויות האלה. (אמיר אטינגר)
💥 ימינה: סיעת הציונות דתית צריכה להפסיק לעשות פוליטיקה על חוק האזרחות. פרק האכיפה יעבור באותו יום שבו תעבור תוכנית החומש.
💥 דפנה ליאל: שרת הפנים שקד מודה לרוטמן מעל הבמה: ״בניגוד לחברים אחרים באופוזיציה הוא נרתם כשהבין את הנזק באי העברת החוק״
💥 סמוטריץ': נצביע בעד חוק האזרחות.
💥 רוסיה טוענת שסין מסרבת לספק לחברות תעופה רוסיות חלקי מטוסים (חדשות 12).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.