רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 27 במרץ 2022

מבזקים

 

💥 אריה דרעי: ‏אני מברך על החלטת הנהלת ביה״ח הדסה, להתחשב ברגשות הציבור היהודי בחג הפסח. עצוב ומקומם, שדווקא במדינת העם היהודי, בג״ץ מחייב בתי חולים להכניס לתחומם חמץ בפסח.

💥 השר יועז הנדל למלך זילברשלג ב׳ערוץ 12׳: אם אתה מכיר הצעה לדיל לביטול רפורמת הסלולר הכשר בתמורה לכניסת החרדים לממשלה, שלח לי את ההצעה

💥 'כאן': יו"ר הכנסת ח"כ מיקי לוי צפוי להמריא שבוע הבא לארה"ב, להיוועד עם אנשי הקהילה הרפורמית ובשבת אף להתפלל במניין רפורמי.

💥 חיים גולדברג: המשטרה עצרה חשוד בחשד שתקף מספר פעמים בחורי ישיבה בשכונת בית ישראל בירושלים, בית משפט האריך את מעצרו בארבעה ימים.

💥 זאב קם: ‏יו"ר הקואליציה, ח"כ עידית סילמן, מתחייבת בשיחה עם כאן חדשות שלא תתן יד לקידום מתווה הכותל, ומצהירה שהכותל יישאר אורתודוכסי. במקביל, סילמן לא מוכנה להתחייב מראש שתתקיים הרוטציה מול ראש הממשלה החליפי יאיר לפיד.

💥 ‏ברגר בעיתון 'המבשר': במערכת הפוליטית מעריכים שברגע שיופיעו בקיעים ראשונים בקואליציה, תוקם ממשלה בראשותו של גנץ שתישען על המחנה הלאומי עם רסיסי ימינה ותקווה חדשה.

💥 איילה חסון בפרסום ראשון ב׳ערוץ 13׳: עלויות השיפוץ בביתו הפרטי של בנט נחשפות - 20 מיליון שקל על אבטחה, חצי מיליון ש״ח על שיפוץ במרתף שהפך למשרדו של בנט, 15 מיליון ש״ח על בניית והתקנת מצלמות וגדרות ועוד 10 מיליון ש״ח על התקנת אמצעים זמניים כמו אוהלים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.