💥 אנשי חברת חשמל ניתקו את החשמל במתחם ציון רשב"י במירון (שימי שפר).
💥 אסון מירון: יואב יצחק בטויטר "המפכ״ל קובי שבתאי נערך לעדות בפני ועדת החקירה. הוא מתיעץ רבות עם עורכי דין. הוא יידרש להשיב לשאלות קשות. יותר ויותר מידע בעייתי מעלה חשד למעורבותו ברשלנות החמורה שהובילה לאסון הנורא".
💥 מירון: נחסמה הכניסה ליישוב לכלי רכב, בנוסף בהוראת המועצה הופסקה בניית האוהלים במתחם הסמוך לציון. (שפר).
💥 הלקחים מאסון מירון: עד כה הוסרו על ידי הרשות לאכיפה במקרקעין 56 מבנים מתוך 73 המבנים שמופו ובכלל זה כל הטריבונות, במות ההדלקה, מעברים וגשרים מסוכנים. יתר המבנים יוסרו עד ל״ג בעומר. (ישי כהן).
💥 בעקבות חשיפת סרוגים על הדיון המחודש בחשש לניגוד עניינים של הרב דוד סתיו וכשרות צהר: ח"כ אבי מעוז מבקש משר המשפטים סער לוח זמנים לקבלת החלטה.
💥 ראש העיר החזון איש'ניק ללא שמץ של בושה - יום האשה הגיע גם לעיריית בני ברק: לרגל יום האשה יצאו כל עובדות העירייה ליום פעילויות באולמי משואות.
💥 שב"כ מנהל את חקירת ניסיון ההצתה של בית הכנסת "איילת השחר" ברמלה. מעצרו של פאדי אבו גאנם, תושב רמלה בן 30 החשוד במעשה, הוארך עד ליום חמישי. נבדק החשד למניע לאומני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.