רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 4 במרץ 2021

מבזקים


 התו הירוק למירון בל"ג בעומר: 'ישראל היום' בסיקור על ‏יוזמה המבקשת לאשר רק למחוסנים להשתתף בהילולת הרשב"י במירון בל"ג בעומר. המטרה כפולה - לשמור על חייהם של המשתתפים הרבים וגם לעודד התחסנות בקרב חוגים שמתמהמהים בכך.

חסיד ויזניץ בטוויטר: אל תתרגשו מקמפיינים אנונימיים מבחוץ שמנסים לסכסך את החרדים מבפנים ולהוריד את אחוזי ההצבעה למפלגות החרדיות. אנחנו לא נולדנו היום, לא שכחנו את מה שעשו לנו דרעי גפני וליצמן בכל שנת הקורונה באומן בירושלים ובבני ברק - לא שכחנו כי ליצמן היה שר הבריאות ודרעי בהיותו קבר הקבינט זעק כי 70 אחוז מן החולים חרדים. חפשו לכם פראיירים אחרים.

לבקשת המשטרה, בית המשפט השלום בתל אביב גזר היום (חמישי) את דינו של בעל אולם אירועים ברח' הראשונים באור יהודה וגזר עליו קנס בסך 150,000 ₪, התחייבות בסך 100,000 ₪ ומאסר על תנאי זאת בעקבות כתב אישום חמור שהמשטרה הגישה נגד החשוד בגין הפעלת אולם האירועים שבבעלותו, ללא רישיון, עוד משנת 2010.

‏פרויקטור הקורונה מזהיר מסגר רביעי, אבל נתניהו בפוקס ניוז האמריקאי: "הקורונה מאחורינו. ישראל המדינה הראשונה לצאת מהקורונה". (N12).

עוד מנתניהו ב"פוקס ניוז": "החלטת בית הדין בהאג מגוחכת ויוצאת נגד הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון. נגד חיילים שעושים הכול כדי לא לפגוע באזרחים בעודם נלחמים בטרוריסטים שמנסים במכוון לפגוע באזרחים. הם לא חוקרים את סוריה שהורגת חצי מיליון בני אדם או את איראן. זאת אנטישמיות".

8 מוסדות חינוך קיבלו קנס מוגדל מאז שאושרה העלאת הקנסות בתחילת פברואר. 38 מוסדות נוספים קיבלו קנס לא מוגדל. לבעלי עסקים המשטרה רשמה 392 קנסות מוגדלים. החוק החדש גם אפשר למשטרה לתת צוי סגירה למוסדות חינוך: היא נתנה רק 2. לבעלי עסקים ניתנו 176 צווי סגירה. (כאן).

ישי כהן: ‏מי שעומד מאחורי הקמפיין במגזר החרדי נגד השתתפות בבחירות הם אנשי 'העדה החרדית' וסאטמאר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.