ח״כ מיקי זוהר לגלסנר באולפן ׳קול ברמה פלוס׳: ״המפלגות החרדיות מאוכזבות מהתנהלות כחול לבן, לא יודע כמה עוד אנרגיות ורצון יש להם כדי לפשר בין הצדדים, אחרי הרבה מאוד ניסיונות ואני חושב שגם לא כ״כ יעזור - כחול לבן החליטו ללכת לבחירות״.
עוד מח״כ זוהר לגלסנר באולפן ׳קול ברמה פלוס׳: ״נפתלי בנט החליט לפרוש מגוש הימין ואנחנו מצרים על כך. הקואליציה הבטוחה שתהיה - מפלגת הליכוד עם המפלגות החרדיות. בנט עלול ללכת עם מרצ״.
חזקי ברוך: רבנים בציונות הדתית שהתאגדו תחת השם "נאמני הציונות הדתית" קוראים לארבע המפלגות האיחוד הלאומי הבית היהודי עוצמה ונעם להתאחד תחת רשימה אחת ולא לרוץ עם נפתלי בנט.
ליברמן משיק הערב את קמפיין הבחירות, בראיון למגזין 'מאקו' בו הוא מטנף על החרדים: "כל מה שעסקני ש"ס ויהדוה"ת רוצים זה להחזיק את הקהל שלהם עני וחסר השכלה, כי אז הם תלויים בהם, בקצבאות ובנדבות. הם גם מכתיבים להם איזה פתק לשים בקלפי הם בני ערובה. כל מה שהם מייצגים זו עבודה זרה".
קרני ב׳ידיעות׳: 24 שעות לאחר שהחוק שהעביר לפיד לפיזור הכנסת עבר בקריאה טרומית והכניס את המערכת לטלטלה - סופג יאיר לפיד טלטלה משלו כשבוגי יעלון מתכנן לפרוש ממפלגת לפיד ולהקים מפלגת מרכז עם גדי אייזנקוט. בוגי יעלון הציע לאייזנקוט לשמש כמס׳ 2, הוא טרם החליט סופית האם נכנס לחיים הפוליטיים.
׳ידיעות׳: שמות נוספים שנמצאים על הפרק כמועמדים לתפקיד נשיא המדינה מלבד פרץ הם- בוז׳י הרצוג, יהורם גאון, מרים פרץ, יולי אדלשטיין, דוד לוי, שמעון שיטרית, נתן שרנסקי ואליקים רובינשטיין.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.