רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 10 באוגוסט 2018

מבזקים

עוד מראיון מרגי לקלמן ב'בחדרי': רגיעה עם אלי ישי? "אין הידברות, חבל לדבר מילים יפות. זה לא קורה". אפליית ספרדיות? "המספרים ממש אפסיים"

עוד משרקי ב'בשבע' - כשהבחירות ממילא כאן לליברמן אין שום מרחב תמרון. התפשרות שלו אפילו על פסיק קטן, תוצג ע"י לפיד ככניעה לחרדים וליברמן ממש לא מתכוון ליפול בזה בשביל עוד שלושה חודשים במשרד הביטחון.

בכיר במפלגות החרדיות לשרקי ב'בשבע' - "ביבי עלול להעדיף כבר את לפיד. המשבר בתוך החרדים הופך אותנו לחלשים. יש בעיה קשה של הנהגה. אין מי שייקח אחריות כשהחסידות הקיצונית ביותר חוטפת את מועצת גדולי התורה החסידית".

שרקי בטורו ב'בשבע' - תיאורטית, החרדים וליברמן יכולים לשוב מפויסים מפגרת הקיץ ולמצוא נוסחה שתאפשר את העברת חוק הגיוס, אבל כל הצדדים מבינים שהסיכויים אפסו. מושב החורף יהיה המושב האחרון של הכנסת הנוכחית.

‏הרבנית ברוריה זבולוני (הבוררת), היחידה בערב הבחירות שאמרה שביבי יקבל 30 מנדטים. אמרה הערב במסיבת יום הולדת בביתה "אלקין מנצח".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.