עו"ד יצחק מירון למימרן בקו"ח: המטרה האידיאלית בנושא הגיוס, היא חקיקת חוק שיהפוך את לימוד התורה לשירות חובה. בפני כל אזרח יהיו 3 אופציות כיצד לשרת את המדינה: צבא, שירות אזרחי, או לימוד תורה. אם נצליח לעשות זאת, בעיית השווין תיפטר.
מחלוקת בעיריית בני ברק סביב קריאת שמות הרחובות בעיר ע"ש גדולי ישראל. כעת מסתמן כי רחוב סוקולוב ייקרא ע"ש הגר"ש וואזנר, רחוב שלמה המלך ע"ש הגרא"ל שטיינמן. רחוב המכבים ע"ש הגר"ע יוסף (לאחר שנציג דגל התנגד לקריאת שיכון ה' על שמו של מרן הגר"ע)
פ״ת: ילד חרדי בן 12 נפל מגג מבנה נטוש ברח׳ פיינשטיין בסמוך לבית העלמין סגולה. פונה במצב קשה לביה״ח כשהוא מורדם.
ח"כ אשר לגלסנר ב'קול ברמה': השר דרעי כבר הודיע שהשלב הבא אחרי החקיקה, יהיה אכיפה חזקה של שעות עבודה ומנוחה. - להרגיז עוד יותר את החילונים ולחזק את לפיד בבחירות
יועץ רה"מ יונתן אוריך נגד יגאל גואטה: "אין זה פלא שיגאל גואטה, כסוכן צעצועים, מתפאר בצעצוע ושמו אבי גבאי"

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.