מתברר כי איזנקוט בוחש איך לפלג את החרדים וגורמים מטעמו מממנים את העלות של התעמולה נגד המפלגות החרדיות. אם יש מי שחשב כי איזנקוט רוצה את טובת החרדים מתברר כי הוא מבקש להקטין את מספר החכי"ם החרדים זה יעשה לו טוב, וגם ייאלץ לשלם הרבה פחות לחרדים תמורת קואליציה עימם
=================
דפקו את עצמם: מטוס מנהלים שנרכש ע"י ממשלת אירלנד ב-53 מיליון אירו אינו יכול לנחות בבטחה בתנאי מזג אוויר קשים, בגלל שדבלין התעקשה להסיר ממנו מערכות עם טכנולוגיה ישראלית מתוצרת אלביט, כחלק מהחרם על ישראל
=================
יעקב ברדוגו מבקר את השופט סולברג בעקבות ההחלטה לאסור על נציגי מפלגות להעביר מידע בזמן אמת על נתוני ההצבעה ביום הבחירות: "במקום לעודד הצבעה, הוא מנסה לשנות מהלכים שקיימים כבר למעלה מ-60 שנה, שהביאו להעלאת אחוזי ההצבעה. האיש מאלון שבות רוצה להנדס את תוצאות הבחירות, והוא זה שמייצג את הניסיון להחליף שלטון במדינת ישראל בדרכים משפטיות. הוא הזרוע הארוכה של הדיפ-סטייט הישראלי. לא רק שההחלטה שלו מקוממת, אלא שהיא גם שערורייתית. כל מי שזועק על כך שאולי תהיה גניבת בחירות צריך להתקומם על כך"
=================
השר דוד אמסלם ב-103: הקדוש ברוך הוא באמת זימן לנו את נתניהו בעת הזאת להנהיג את המדינה. אני לא חושב שיש אדם במדינת ישראל יותר מוכשר. גם אם הייתי איש שמאל, הייתי מצביע עבור נתניהו.
=================
ינון מגל: כמו שלישראל אסור להפסיד במלחמה, כך לימין אסור להפסיד בבחירות. תתעוררו!
=================
דורון כהן: לכל האידיוטים השימושיים שטוענים שמנסור עבאס ציוני: באמת שלא צריך להקשות עליו ולשאול אותו אם חמאס הוא ארגון טרור, מספיק לברר איתו האם למשל הוא בעד חוק השבות (רק תנסו בבקשה לא להתבלבל עם זכות השיבה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.