✅ טראמפ שלח את רוביו להרגיע את מדינות המפרץ בעקבות ההסכם שלו עם איראן, אך דיפלומט מהאזור אמר ל-CNN שהן שוקלות את טורקיה כאלטרנטיבה לאספקת נשק לאור הניסיון שלהם עם האמריקנים במהלך המלחמה והרצון שלהן שלא להסתמך על מקור אספקה יחיד (גיא אלסטר).
✅ שר החוץ רוביו: קרובים להסכמות בין ישראל ללבנון בסוגיית הפיילוט לפירוז חיזבאללה
✅ סגן הנשיא ואנס חושף: ערוץ צבאי ישיר בין ארה"ב לאיראן
✅ בכיר אמריקני לרויטרס: ישראל נסוגה מחלק מדרום לבנון - צבא לבנון יתפרס שם במקום. לפי הבכיר, הנסיגה הישראלית היא מחווה של ״רצון טוב״ כלפי ממשלת לבנון (עמית סגל).
✅ ׳ערוץ 14׳: הקריסה בסקרים נמשכת: רק 31% מהאמריקאים מרוצים מטיפול טראמפ בכלכלה, כך ע״פ סקר חדש של ׳פוקס ניוז׳.
✅ מארק לוין, העיתונאי היהודי אמריקאי לטראמפ על סוגיית ה F-35 לטורקיה: "תפסיקו למסור את הטכנולוגיה הטובה ביותר שלנו לארדואן, האסלאמיסט המטורף! טורקיה הצטרפה לנאט"ו הרבה לפני שארדואן תפס את השלטון"
✅ המשטר האיראני מגייס צעירים לשורות חיזבאללה בלבנון. מודעות גיוס נתלו ברחובות טהראן ומציעות שכר של 1,000 דולר. הגיוס מתמקד בפעילי בסיג' ובצעירים ממעמד סוציו-אקונומי נמוך (חדשות 12)
✅ וול סטריט ג׳ורנל: איראן מתכננת להרוויח מיליארדים מהפתיחה המחודשת של מצר הורמוז. באיראן מעריכים כי שירותי הביטחון והאבטחה במצר יניבו קרוב ל-40 מיליארד דולר בשנה עבור המדינות המעורבות בנושא (איראן ועומאן)
✅ עמיחי שטיין: שני בכירים אמריקנים אומרים לוול סטריט ג׳ורנל: משמרות המהפכה תקפו היום אוניית משא במצר הורמוז שנשאה את דגל סינגפור

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.