✅ במהלך שנשמר בסודיות, מאות מפגיני הפלג הירושלמי הגיעו לאשקלון לביתו של קצין המשטרה הצבאית הראשי, האלוף יובל יאמין, להפגין במחאה על מעצר עריקים (דניאל גרובייס)
✅ הרמטכ״ל: ״אני מגנה בחריפות את התקיפה. פגיעה באנשי כוחות הביטחון ובבני משפחותיהם מהווה חצייה של קו אדום מסוכן. מדובר באירוע חמור ונדרשת פעולה נחושה של כלל גורמי אכיפת הסדר והביטחון על מנת למצות את הדין עם המעורבים״
✅ נתניהו: אני מגנה בתוקף את ההתקפה הפרועה והאלימה נגד קצין משטרה צבאית ראשי ודורש לפעול ביד קשה נגד המעורבים
✅ בפלג הירושלמי מגיבים לגינויים נגד המחאה באשקלון: "נחצו הקוים האדומים - תעזבו את לומדי התורה"
✅ השר בן גביר: מגנה בחריפות את התנהגותם הבזויה של קומץ אנרכיסטים מהפלג החרדי הקיצוני שפרצו לביתו של מפקד המשטרה הצבאית. חופש הביטוי הוא לא חופש האנרכיה. אני נותן אמון מלא במשטרה שתמצה את הדין עם פורעי החוק.
✅ המפכ"ל גינה בחריפות את ההתפרעויות והדגיש כי מדובר בחציית קו אדום מסוכנת ובאירוע שאינו מתקבל על הדעת. עוד הבהיר כי מחאה היא זכות, אך אלימות, הסגת גבול ואיום על בני משפחה אינם חלק ממנה.
✅ בהתאם להנחיית המפכ"ל, כוחות המשטרה פועלים בשטח לאיתור, מעצר ומיצוי הדין עם המעורבים, תוך שימוש בכל האמצעים העומדים לרשותם לשם הפסקת ההפרות והשבת הסדר הציבורי.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.