✅ בהתאם להחלטת יו״ר הציונות הדתית, שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳, ח״כ צבי סוכות ימונה ליו״ר ועדת החינוך. המינוי טעון אישור ועדת הכנסת
✅ מיכאל שמש: בעקבות התנגדות היועמ״שית בהרב מיארה: יועמ״שית משרד הביטחון מחקה את עמדתה ולפיה ״אין מניעה משפטית״ לסגור את גל״צ. להלן ההתייחסות שלה שהופצה אתמול למשרדי הממשלה - והיום.
✅ ינון שלום יתח: בטלפון של רה"מ לשעבר נפתלי בנט שנפרץ - אותרו ופורסמו מספרי טלפון של אישים בכירים במערכת הביטחון שאמורים להישאר חסויים, וכן שיחות בנוגע לראש המוסד וחומרים נוספים.
✅ יקי אדמקר: חלק מהחומרים שנשאבו ממכשירו הסלולרי של בנט שנפרץ על ידי האקרים - מסמכים מהתקופה האחרונה, גם כאלה שנשמרו לפני חודשים בודדים. לא מדובר בסודות מדינה או חומרים רגישים.
✅ קבוצת האקרים שטוענת כי פרצה לטלפון של בנט מפרסמת הודעה: "בתגובה לכך שנפתלי בנט מנסה להכחיש שפרצנו לטלפון האישי שלו, נחשוף 1,900 צ'אטים מהמכשיר שלו כדי להוכיח שטענותיו שקריות" (יקי אדמקר)
✅ הקלטות של בני גנץ בחדשות 12 נגד חבריו לאופוזיציה ורומז לישיבה תחת נתניהו: "מי אמר בכלל שאני במחנה שלכם? לא אלך לממשלה צרה!"
✅ שלזינגר ב׳וואלה׳: עכשיו זה סופי: זיו אגמון ששימש כדובר רה״מ יהפוך לראש הסגל במקומו של צחי ברוורמן שיוצא לתפקיד שגריר ישראל בלונדון.
✅ זה לא משפט: אפילו השופטים איבדו סבלנות לקרקס של הפרקליטות
מה שקורה במשפט נתניהו זה לא בית משפט, זה נע בין קרקס לבין גן חיות • התובעת יהודית תירוש לא מפסיקה להפתיע: פעם ארנב, פעם כלבה, מחר אולי אוגר, והכל על חשבון אזרחי ישראל • אולי השופטים סוף סוף מתעוררים, או מאבדים את הסבלנות – אבל הציבור כבר מזמן הבין שעובדים עליו
✅ התפרצות השפעת בישראל: משרד הבריאות פרסם היום עדכון חריג הכולל קריאה מחודשת לעטיית מסכות והמלצה לכלל האוכלוסייה להתחסן נגד שפעת, זאת על רקע עלייה מתמשכת בתחלואה בישראל ובעולם.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.