רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 3 באוקטובר 2018

מבזקים

"ידיעות": סכנה ממשית לחייו של השר לשירותי דת, דוד אזולאי, המאושפז בבית החולים הדסה עין כרם בגלל מחלה קשה.

תפנית בפרשה שזעזעה את עולם הישיבות: הפסיכיאטר המחוזי קובע, כי הצעיר ממודיעין עילית שדקר את חברו לישיבה, "לא היה אחראי למעשיו" באותה עת

בכירים בהנהגה הפוליטית החרדית אומרים ל"ישראל היום" כי בשבועות האחרונים נשלחו רמזים מסביבתו של ליברמן כי הוא יהיה מוכן להתגמש סביב חוק הגיוס, ומקווים כי מועצת גדולי התורה החסידית תתכנס כדי להצביע בעד החוק.

'ישראל היום': לדברי החרדים, התגמשותו של ליברמן לא תהיה סביב מספר המתגייסים או הסנקציות שמוטלות על החרדים אלא סביב סוגיית פקיעת החוק - מה יקרה אם החרדים לא עומדים ביעדי הגיוס שנקבעו בחוק.

מקורב לנתניהו ל׳ידיעות׳ - ״תוך שבועיים הוא יכריע אם הולכים לקלפי״. בכיר בקואליציה: ״הכל תקוע בגלל חוק הגיוס. הצדדים לא מוכנים להתקדם בלי לדעת מה רוצה רה״מ״.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.