הצטערנו לשמוע כי בעלי אינטרסים זולים משמיצים את שחיטת שופרא בכשרותנו בד"צ חוג חתם סופר פ"ת, אשר שם השוחטים, הבודקים, והמשגיחים הולך לפניהם רבות בשנים, וחלקם אף עובד עבור בדצי"ם שונים, ועושים מלאכתם על הצד היותר טוב, מתוך יראת שמים, ובהקפדה יתירה,
ולגופו של ענין, בודק סכינים קבוע הרב מתתיהו גולדברגר שליט"א, מומחה בעל שם, בודק הסכינים בכל שחיטה, כדת וכדין, השוחטים מתחלפים כל חצי שעה עד ארבעים ד' כמקובל בכל שחיטות הבדצי"ם, משקים מפוקחים בלבד מתקבלים לשחיטה בכשרותנו, מהירות הליין כמקובל בבדצים 38 ד', כל עוף נבדק ריאות, ונפתח צומת הגידין בחלק התחתון של הרגל, כפי שבד"צ העדה החרדית, קהילות, ועוד בדצ"ים אחרים בודקים, כ"כ מקום השחיטה (הגרון) נחתך, וכן במקום אשר יש צרירות דם נחתך כדי שייכנס מלח היטב, עוף עוף נפתח סביב הצוואר בכדי שייכנס מלח כנ"ל משני צידי העוף, משגיח צמוד בעת המליחה מתחילה ועד סוף, והרה"ג מנחם מנדל חשין שליט"א נוכח מידי שחיטה, ומפקח על הנהלים ביד רמה, כיד ה' הטובה עליו זה עשרות שנים,
שאר הדברים לא ראויים להעלותם על הכתב, וכמו הטעויות כתיב של הכותב המסתתר הנלוז, כך דבריו השפלים בשקר יסודם,
וכבר אמרה תורה ארור מכה רעהו בסתר, יעזור השי"ת שנזכה להעלות על שולחן מלכים מאן מלכי רבנן, עופות כשרים למהדרין ללא שום חשש ופקפוק!
בכבוד ויקר
וועד הכשרות
ולגופו של ענין, בודק סכינים קבוע הרב מתתיהו גולדברגר שליט"א, מומחה בעל שם, בודק הסכינים בכל שחיטה, כדת וכדין, השוחטים מתחלפים כל חצי שעה עד ארבעים ד' כמקובל בכל שחיטות הבדצי"ם, משקים מפוקחים בלבד מתקבלים לשחיטה בכשרותנו, מהירות הליין כמקובל בבדצים 38 ד', כל עוף נבדק ריאות, ונפתח צומת הגידין בחלק התחתון של הרגל, כפי שבד"צ העדה החרדית, קהילות, ועוד בדצ"ים אחרים בודקים, כ"כ מקום השחיטה (הגרון) נחתך, וכן במקום אשר יש צרירות דם נחתך כדי שייכנס מלח היטב, עוף עוף נפתח סביב הצוואר בכדי שייכנס מלח כנ"ל משני צידי העוף, משגיח צמוד בעת המליחה מתחילה ועד סוף, והרה"ג מנחם מנדל חשין שליט"א נוכח מידי שחיטה, ומפקח על הנהלים ביד רמה, כיד ה' הטובה עליו זה עשרות שנים,
שאר הדברים לא ראויים להעלותם על הכתב, וכמו הטעויות כתיב של הכותב המסתתר הנלוז, כך דבריו השפלים בשקר יסודם,
וכבר אמרה תורה ארור מכה רעהו בסתר, יעזור השי"ת שנזכה להעלות על שולחן מלכים מאן מלכי רבנן, עופות כשרים למהדרין ללא שום חשש ופקפוק!
בכבוד ויקר
וועד הכשרות

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.