✅ "מסרב לענות אם אוריד את הרשימה" • יו"ר נועם ח"כ אבי מעוז במהדורת הבוקר ב'קול חי': "אני מסרב בתוקף לענות על השאלה אם אוריד את הרשימה במקרה שלא אעבור בסקרים. השאלה האמיתית היא איך מעבירים את גוש הימין את 60 המנדטים. אני רוצה שגפני, דרעי וסמוטריץ' ימשיכו בתפקידם, ולשם כך צריך מפלגה שתביא קולות מהבית"
✅ ׳מרכז העניינים׳: דובר ש״ס אשר מדינה אומר כי ש״ס תלך עם נתניהו גם אחרי הבחירות, וטוען שהסקרים ״אף פעם לא הצליחו לחזות את כוחה האמיתי של ש״ס״.
✅ השר בן גביר ב׳קול ברמה׳ - על הפחתת מעצרי החרדים: ״ב״ה המשטרה הבינה שהדרך היא לא ללכת במעצרים ומכות. אני לא מתקשר לשוטרים, אבל יש מדיניות ברורה. אני גאה שיש בנושא הזה שינוי במשטרה״
✅ פריינד בפרסום ראשון: בימים האחרונים מתנהלים מגעים קדחתניים בין יו"ר ש"ס אריה דרעי לביתו של הראשון לציון הרב יצחק יוסף, בניסיון להביא להרגעת המתיחות בין הצדדים לקראת הבחירות. המתווך: מומו דרעי, אחיו של היו"ר שנחשב לאיש המשימות המיוחדות בש"ס.
✅ יו"ר ש"ס אריה דרעי הנחה לאחרונה ח"כים, פוקדים חרדים ובעלי השפעה על פוקדים בליכוד לסייע לבועז ביסמוט ולחנוך מילביצקי, אופיר כ״ץ ואביחי בוארון
✅ אחרי הפריימריז: בסביבת נתניהו יפעלו "לנקות את הליכוד" מחרדים שאינם תומכי המפלגה, בעקבות שיתוף הפעולה בין המפקד החרדי לח"כ דוד ביטן. (כאן)
✅ אברהם חסון על "האנוסים" שבאים להצביע בפריימריז הליכוד: "הבוקר פניתי ללא מעט צעירים שעובדים בחברות ההייטק בתל אביב ואמרתי להם לבוא להגיד איך הם חווים את היום הזה. רובם לא רצו שיידעו שהם מתפקדי ליכוד. 'האנוסים' זה לא רק כותרת שאנחנו אוהבים לדבר עליה בערוץ - זה אמיתי"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.