רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 19 באוגוסט 2026

מבזקים

 

✅ אנה ברסקי: ‏בליכוד בוחנים עתירה לבית הדין של התנועה שתדרוש להחשיב את שיבוצו של ישראל כץ כחלק ממכסת השריונים של נתניהו. אם המהלך יתקבל, הוא יקדם שורה של מועמדים ברשימה הארצית, בהם דוד ביטן, ניר ברקת ואביחי בוארון.

✅ אחדות בליכוד • גיא לוי, דובר הליכוד ב-103: "אף אחד לא ניסה לחסל את גוטליב. אני באופן אישי מחבב את טלי, היא יודעת את זה. רה"מ לא מתערב ברשימה הארצית"

✅ ח"כ משה סעדה לאדמקר וישראל כהן בקול ברמה: "אם ננצח, אנשים כמו גלי בהרב מיארה ישלמו מחיר  ויחקרו, הם מבינים שאי אפשר לערער על חוק מח"ש ומנסים לעכב את מינוי ראש מח"ש, גלי שוכחת שהיא מינתה את הרמי הלוי לרמטכ"ל שבועיים לפני בחירות"

✅ עוד מח"כ משה סעדה לאדמקר וישראל כהן בקול ברמה:"נתניהו החמיא לי מספר פעמים על  מה שאני עושה בשבילו  בתקשורת ובנושא המשפט שלו  הייתי שמח שיקרא לי לדגל, מבחינתי הייתי רוצה את משרד המשפטים, אני מקצוען בתחום, אני אצליח להעביר רפורמה משפטית ולמנות שופטים לבית המשפט העליון"

✅ אמיר אטינגר: מאחורי קמפיין נתניהו והליכוד פועלת כוורת רחבה: יונתן אוריך, טופז לוק וראש עיריית בת ים צביקה ברוט, לצדם אבי גרוס שמייעץ על שריונים ומפעיל את מתחם ההפקות NVP, נווה פנחס, אלעד פרסמן ("גאון דיגיטלי"), שלמה פילבר בסקרים ואיל הרצוג בדאטה. גם מנכ"ל הליכוד דוד שרן וח"כ אביחי בוארון, שינהל את מטה השטח, מהווים חלק משמעותי מהמערך. 

✅ ח"כ שמחה רוטמן מ"הציונות הדתית" נגד היועמ"שית: "גלי בהרב מיארה עושקת את כספי הציבור. לממשלה יש זכות וחובה של ייעוץ משפטי וייצוג משפטי. שילמו לה כדי לעשות את עבודתה, לייצג את הממשלה, והיא פשוט גונבת את הכסף הזה ומייצגת עמדה אחרת"

✅ שמאל על מלא: בנט מאמץ את הרעיון של לפיד וקורא להכניס את מצרים לעזה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.