רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 21 ביוני 2026

מבזקים

 

✅ ׳הארץ׳: נתניהו דרש מזיני לחקור איך ידעו בחדשות 12 מתי תיפתח המלחמה באיראן

✅ נתניהו: "השגנו הישגים כבירים ולא נוותר עליהם נישאר ברצועת הביטחון בדרום לבנון ככל שיידרש כדי להגן על תושבי הצפון. שום דבר לא ישנה זאת". על איראן: "יהיו אשר יהיו ההתפתחויות המדיניות לא אתן לאיראן להתחמש בנשק גרעיני. כל עוד אני ראש ממשלת ישראל, זה לא יקרה".

✅ דו"ח מבקר המדינה קובע: הביטוח הלאומי עלול להגיע לגירעון ב-2035, ישראל לא ערוכה להזדקנות האוכלוסייה

✅ דפנה ליאל: ‏גורמים בממשל טראמפ המקורבים לנתניהו החלו לפעול לבניית צירים לא רשמיים לבנט ואיזנקוט.
׳ערוץ 12׳: הנשיא טראמפ שיתף כתבה שכותרתה - ״טראמפ מחזיק בקלפים לגבי הסיכויים המעורערים של נתניהו להיבחר מחדש״.

✅ גורם מדיני בכיר בתגובה לדיווחי חיילים מלבנון: אין שום הגבלה על פעילות נגד איומים, אין צורך באישור ממפקדי אוגדות. אם צריך הדברים יחודדו לדרג הצבאי (עמית סגל)

✅ נתניהו בביקורת על הממשל האמריקני
"אתם מדמיינים שאם לארה"ב היה אלפי טרוריסטים שעומדים בצד של הגבול, עם רחפנים, הם הורגים את אזרחיכם, מה אמריקה הייתה עושה? אתם יודעים היטב שהיא הייתה חוצה את הגבול, יוצרת אזור ביטחוני, מסירה את האיום ומגינה על אזרחיה"

✅ נשיא איראן מסעוד פזשכיאן: לארצות הברית  יש דאגה אחת בלבד - שלא נחזיק בנשק גרעיני. זה משהו שהמנהיג העליון חמינאי שחוסל הצהיר עליו שוב ושוב - אנחנו לא רוצים פצצה גרעינית. אז האמריקאים אמרו לנו "פשוט תכתבו את זה ותחתמו," וזה מה שעשינו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.