✅ מדינת ישראל הגישה לבית משפט השלום בחיפה תביעה אזרחית בסך כשני מיליון שקלים נגד ארבעת המחבלים מארגון "החזית העממית לשחרור פלסטין" שחטפו ורצחו ב-1984 את החייל משה תמם ז"ל
✅ יו"ר ועדת חו"ב בועז ביסמוט בכאן רשת ב': "אני מזכיר, ראש הממשלה של ישראל הוא בנימין נתניהו, לא טראמפ. אני סומך על ראש הממשלה שרואה את האינטרסיים הביטחוניים שלנו"
✅ טלטלה בשוק הבינה המלאכותית. מהנדס התוכנה החרדי נועם שזיר מבכירי גוגל עוזב את גוגל ועובר לחברת OPENAI מפעילת CHATGPT. שזיר היה מוביל המחקר המכונן משנת 2017 שבו נוצקו היסודות של הבינה המלאכותית.
✅ שיא חסר תקדים בגרמניה: 8,725 תקריות אנטישמיות תועדו בשנת 2025.
✅ טראמפ לכאן חדשות: "סביר מאוד שאתמוך בנתניהו בבחירות, אבל אני צריך לראות מי מתמודד. הוא צריך להיות יותר רציונלי"
✅ הלל ביטון רוזן: לאחר הביקורת הקשה: הדרג המדיני אישר לצה״ל להפעיל אש בתחומי הקו הצהוב בלבנון. בכירים בצה״ל יחדדו את הנהלים החדשים לדרג השטח בשעות הקרובות. בנוסף, תשתיות טרור שאותרו במרחב יושמדו בקרוב.
✅ נתניהו הודיע לטראמפ כי ישראל דוחה את הסעיף בהסכם הדורש סיום מיידי וקבוע של המלחמה בלבנון, ואמר לנשיא כי ישראל איננה רואה את עצמה מחויבת לו.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.