רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 14 באפריל 2026

 

✅ מיכאל שמש: בשל ״חשש לפגיעה פוטנציאלית״ נתניהו מבקש להקליט בשבוע הבא את כל טקסי ימי העצמאות והזיכרון

✅ היום צפויה הערכת מצב עם גורמי ביטחון בנושא; לפי שעה נתניהו מעוניין שתהיה אפשרות לטקס בשידור חי לצד שידור הקלטה ביחס לכלל הטקסים כולל טקס המשואות שנשיא ארגנטינה צפוי להשתתף בו.

✅ מיכאל שמש: ראש האופוזיציה, שהוא גם סמל מדינה, יאיר לפיד, נעדר השנה מכל טקסי יום השואה הממלכתיים והרגילים.

✅ עמית סגל: תפקידו של עדו נורדו הוא ראש הסגל. זה לא צוין בהודעה מפני שרשמית ראש הסגל הוא עדיין צחי ברוורמן.

✅ שלזינגר: בן גביר נערך בכל הכח לדיון מחר בבג"ץ על הדחתו וכחלק מההיערכות הוא מתכוון להשיק מחר את קמפיין הבחירות שלו היישר מבית המשפט. עופר רוזנבאום יעבוד בקמפיין עם בן גביר לקראת הבחירות הקרובות.

✅ נשיא הקונגרס היהודי העולמי-ישראל, סילבן אדמס, נאם במחנה אושוויץ והזהיר כי "העלייה באנטישמיות מאותתת על סיכון לשואה שנייה"

✅ השקל מתחזק מול המטבעות הזרים: הדולר היציג מאבד 1.27% ושערו נקבע על 3.019 שקלים. האירו היציג יורד 0.44% ונסגר על שער יציג של 3.562 שקלים, שער הדולר בשפל הכי גדול שהיה מאז נובמבר 1996.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.