רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 24 בפברואר 2026

מבזקים

 

✅ שני גורמים רשמיים בבית הלבן לרויטרס: הנשיא טראמפ צפוי לדבר על תוכניותיו בנושא האיראני בנאום מצב האומה הלילה

✅ הסנטור טד קרוז בראיון מצולם לCNBC: "הפצרתי בנשיא ואמרתי לו שהמשטר מעולם לא היה חלש יותר - אל תחמיץ את ההזדמנות הזאת. אם האייתוללה יודח מן השלטון, הדבר יהפוך את אמריקה לבטוחה הרבה יותר".

✅ ארצות הברית נתנה לעיראק מועד אחרון עד יום שישי להקים ממשלה שלא נתונה להשפיעה איראנית - או שיוטלו עליה סנקציות. כך דיווח ערוץ הטלוויזיה הסעודי ׳אל-חדת׳

✅ העיתון הלבנוני "נידאא אל-וטן" המתנגד לחיזבאללה מדווח כי יושב ראש הפרלמנט הלבנוני השיעי, נביה ברי,  העביר לראשי ההנהגה בלבנון ערבויות מחיזבאללה כי הארגון לא ישתתף ולא יצטרף למלחמה כדי לסייע ולתמוך באיראן אם היא תותקף על ידי ארצות הברית.

✅ לפחות 5,675 טיסות בוטלו באחת הסופות הקשות ביותר בחוף המזרחי בארה"ב. יותר מ-600 אלף בתים נותקו מחשמל בניו יורק ויותר מ-300 אלף במבצ'וסטס. בפרובידנס ברוד איילנד נשבר שיא השלג לסופה אחת בדובה של כ-85 ס"מ

✅ רויטרס: משרד המשפטים האמריקני הגיש תביעה נגד אוניברסיטת קולומביה בגין "סביבת עבודה אנטישמית עוינת". (חדשות 12)

✅ ממשל טראמפ מתכוון להגביר את המאמצים במאבק נגד מימון זר לאוניברסיטאות ומכללות בארצות הברית. על פי הדיווח, במהלך שנת 2025 הועברו כ-5.2 מיליארד דולר ממקורות זרים למוסדות האקדמיים בארה"ב, כאשר כ-1.2 מיליארד דולר מתוכם מקורם בקטר.

✅ תקרית דיפלומטית: שגריר הולנד בטהרן אולץ למסור את מזוודותיו בשדה"ת, שגריר איראן זומן לשיחה.

✅ ברוסיה פתחו בחקירה פלילית נגד מייסד אפליקציית טלגרם פבל דורוב, שירות הביטחון הפדרלי של רוסיה טוען כי שירותי הביטחון של אוקראינה עושים שימוש בטלגרם על מנת להשיג מידע על פעילות של צבא רוסיה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.