רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 2 בדצמבר 2024

מבזקים

 

✅ יעקב ריבלין: שלושה מתוך משתתפי ישיבת יהדות התורה, מקליטים דרך קבע את כל ישיבות הסיעה. לא רק לצרכי הדלפות אלא בעיקר כתחליף לפרוטוקול שעתיד להשלף בעתיד למקרה של עימות מי אמר למי ומי אשם במה 

✅ אבי מוסקוב: ‏בדגל התורה מביעים היום זעם על אי קידום חוק הגיוס, שנותר תקוע חרף הישיבה אצל רה"מ לפני כשבועיים. גורם במפלגה: "הדיבורים בתקשורת בנושא רק מזיקים"

✅ מנחם קולדצקי: פרסום ראשון: חסידות מוכרת פנתה בימים האחרונים למנהלי גדוד חשמונאים החרדי בבקעת הירדן וביקשה לשלב חסידים נשואים ביחידה החרדית. כעת מתנהל מו"מ בין הצדדים. הרמטכ"ל שעוקב מקרוב אחר המאמצים בירך על ההתפתחויות.

✅ מנדי ריזל: כחלק מהרצון להגיע למגזר החרדי בעוד שבועיים ימונה יוהל"ח - יועץ הרמטכ"ל לענייני חרדים. בימים אלה יש ראיונות למועמדים לתפקיד. מי שייבחר לתפקיד יקבל דרגות ייצוג של תא"ל 

✅ דופקים את עצמם? אמיר אטינגר: החרדים לא הסכימו לחתום על מכתב  שבן גביר ניסה לגבש בחתימת כל ראשי הקואליציה נגד היועמשית והאפשרות שתתמוך בהדחתו במסגרת העתירות נגדו בבג״ץ. דרעי אמר ״אני צריך לחשוב על זה״ גם ביהדות התורה לא הביעו נכונות בינתיים. בן גביר זעם: ״ככה לא מתנהגים שותפים״

✅ בטרם חלף שבוע להפסקת  האש: הוכנה הצעת מחליטים להילולת הרשב"י במירון שתהיה בסמכות משרד ירושלים ומסורת ישראל של השר פרוש, לרבות פיתוח התשתיות.

✅ הממשלה תאשר בקרוב החלטה שמבהירה כי גם השנה האחריות על הילולת הרשב"י תהיה בסמכות משרד ירושלים ומסורת ישראל שבראשות השר מאיר פרוש. המשרד יהיה גם אחראי על שיפור התשתיות בהתאם להמלצות ועדת החקירה. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.