💥 אסון מירון: בקשה ראשונה לתביעה ייצוגית בסך 50 מיליון ש"ח הוגשה לביהמ"ש נגד המרכז הארצי למקומות הקדושים בשם 4 אנשים שהיו במקום שחלקם נפצעו וסובלים מפוסט טראומה ובשמם של כאלף איש שהיו במקום האסון. (שלי טפירו).
💥 הרב דב קפלן, חבר ועדת החמשה בראיון לקו החרדי: ״אני סבור שגם בלי שקורה אסון צריך היה לפרק את הטריבונות. מירון זה לא אצטדיון. זה יוצר בעיות רבות במתחם. רק ועדת חקירה ממלכתית יכולה להגיע לחקר האמת. הסיכויים להבין את שרשי הכישלון גבוה יותר. הועדה צריכה למנוע את האסון הבא״
💥 סוער הלילה בבית שמש: ברמת בית שמש ג' תושבים קיצוניים הפגינו נגד משפחה שלדבריהם אינה מתאימה לשכונה. כוחות משטרה התערבו להחזיר את השקט למקום.
💥 החמרה במדיניות? משטרת ירושלים ביקשה הבוקר להאריך מעצרם של 4 מפגינים חרדים שמחו נגד עבודות הרכבת הקלה ברחוב בר אילן ב-5 ימים, ולא לשחררם בתנאים כפי שביקשה עד עתה בעניינם של מפגינים אחרים שנעצרו. ביהמ״ש הורה לשחררם. (לירן תמרי)
💥 ישראל היום: מהנדס מומחה שנשכר לפני מספר חודשים על ידי הקרן למורשת הכותל המערבי מזהיר כי גשר המוגרבים אינו בטוח לטווח ארוך, וכי הוא צפוי בעוד חודשיים להמליץ שלא לאפשר עוד שימוש בגשר.
💥 יו"ר מפלגת נעם, אבי מעוז, פנה ליו"ר הכנסת, תחת הכותרת "הדרת חברי הכנסת הגברים ממועמדות לועדה למינוי דיינים", במכתב מלין מעוז, על כך שתיקון החוק למינוי דיינים, מדיר גברים, ומונע מכ-85 ח"כים גברים להגיש מועמדות לוועדה "מדובר בפגיעה חמורה במעמדם של חברי הכנסת כנציגי ציבור". (רבינא).
💥 ברק רביד: ישראל ביקשה מארה"ב לעכב את פתיחת הקונסוליה בירושלים כדי לא ליצור קשיים פוליטיים על הממשלה החדשה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.