רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 23 באפריל 2020

מבזקים

עקיבא ווייס: בעקבות הוראת בית דין רבני חב"ד, חני ליפשיץ, שליחת חב"ד בנפאל שנבחרה להדליק משואה ביום העצמאות - החליטה לבטל את השתתפותה.

בעק' ההחלטה של בי"ד רבני חב"ד - העיתונאית איילה חסון בדברי בלע נגד הרבנים: " מצער שרבנים שתקועים במקומות חשוכים לא איפשרו לה להדליק משואה."

אריה ארליך:‏חב"ד היא תנועה יהודית שפעילה בכל מקום שבו חיים יהודים. הרבי מליובאוויטש תמך במדינה ברמה המעשית - כארץ הקודש, כמקום שבו יהודים חיים, ולכן כיבד את מנהיגי המדינה, דאג לה והיה גדול אוהבי ישראל.
הדלקת משואה על קבר הרצל על ידי שליחיו של הרבי זה פשוט לא חלק מהתפריט. גם אם זה מבאס מישהו.

‏שחר אילן בטוויטר: אחיה של שליחת חב"ד חני ליפשיץ הסיר את הפוסט שביקר את החסידות, לדבריו בשל איומים קשים. הפוסט כזכור סיפר על התעללות לחצים ואיומים על אחותו.

ברגמן חושף בטורו ב'בחזית': ב'אגודה' רומזים כי יש להם חשבון פתוח עם 'דגל', לאחר שנהגו לעקוף את פרוש ולפנות ישירות לשר בנט. "אם מקלב יתעקש לקבל את סגן שר החינוך לא נתעקש. אין לפרוש בעיה לוותר. שיקחו בכייף את החינוך ונעשה להם אותו דבר כמו שעשו לנו. יש לנו דרכים משלנו".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.