רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 10 באפריל 2018

מבזקים

ראש עיירית בית שמש הרב משה אבוטבול מסר בשעה האחרונה למקרוביו, שהוא מרגיש נבגד על ידי חברי דגל התורה.
כבר לפני חצי שנה ביקשתי ממשה גפני שנתאגד סביב מועמדותי לראשות העיר, אך משה גפני התמיד בסירובו שלא לדון בנושא אלא לאחר חג הפסח.
לדבריו החלטה זו של ראשי דגל התורה תשליך על ניהול העיר בחצי שנה הקרובה.

׳קו עיתונות' חושף מחר: הגר"ב סולוביצ׳יק סגר הסכמה עם ש״ס ואגודה שאף אחת מהסיעות לא תבצע צעד חד צדדי בנושא ראשות העיר ירושלים.

"ישראל היום": ועדת הכספים תדון היום בהצעת חה"כ עליזה לביא מ"יש עתיד" לאפשר לעובדים לסרב לעבוד בשבת גם במקומות עבודה שקיבלו היתר לעבוד בשבת. החרדים בעד.

דרמה במחוז החרדי במשרד החינוך. המנהל איציק זהבי יצא לחופשה לא מתוכננת ללא הודעה מוקדמת ובנוסף בוטלו פגישותיו המקצועיות.

המחוז החרדי: בשלב זה לא מונה לזהבי ממלא מקום, אך המפקחת רות אלמליח מונתה ע"י המנכ"ל לטפל בנושאים השוטפים של ניהול המחוז החרדי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.