רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 16 בפברואר 2014

יותר גרוע מזה אין

מאת צעירים פעילי ש"ס

בני התורה הספרדים המומים ומזועזעים מכוונתו של מר דרעי למנות את חיים ביטון כמנכ"ל התנועה. "לא ננוח ולא נשקוט אם המינוי של חיים ביטון כמנכ"ל ייצא לפועל כיוון שידוע ומפורסם שעשה מעשים חמורים מדאורייתא. האם קיים קריטריון בתנועת ש"ס של העושה מעשי זמרי לקבל מינוי של המנהל הכללי ואם כך יהיה נרעיש ונמחה ונגלה ערוותו ברבים ובין חברי מועצת חכמי התורה. היו לא תהיה ואוי לנו הציבור הספרדי אם בש"ס ימנו אדם זה לעמוד בהנהלת המפלגה...פרטים בקרוב

6 תגובות:

  1. מה רוצים מחיים? הוא אמנם ממשיך לשכב באופן קבוע עם כמה, אבל אף לא אחת מהן (ובוודאי אף לא אחד מהם כשמדובר בבחורים) הוא אישה נשואה.

    השבמחק
  2. אני מניח שאתה שומר תורה ומצוות וירא שמים. אבל אתה חותם שאתה שייך ל"צעירי" פעילי ש"ס. אם כן, עליך כתוב בתוה"ק "שאל אביך ויגדך, זקניך ויאמרו לך". זאת אומרת, אם יש לך ראיות ברורות נגד חיים ביטון (או מישהו אחר) אתה חייב לגשת למועצת חכמי התורה ולהציג לפניהם את כל הראיות שלך והם יפעלו על פי התורה על פי מסקנתם.
    אבל אם אתה מפרסם עליו מעשים רעים, אפילו אם הם אמיתיים, לפני שקיבלת רשות מבית הדין, אז עברת על 17 לאווין מה"ת, 14 מצוות עשה, ומקבל עליך 5 ארורין, כמבואר בספר חפץ חיים באריכות.
    מובטחני שאתה לא רוצה להפסיד את עולם הבא שלך, אז אנא, תפעל בהתאם להוראות תורתינו הקדושה.

    השבמחק
  3. חברה, אתם משחקים באש ולא לוקחים ברצינות את דבר השי"ת. איתא בגמ' מסכת בבא מציעא דף נט., אמר דוד אפילו בשעה שעוסקין בנגעים ואהלות אומרים לי דוד הבא על אשת איש מיתתו במה ואני אומר להם מיתתו בחנק ויש לו חלק לעולם הבא אבל המלבין את פני חבירו ברבים אין לו חלק לעולם הבא (ואמר) [אמר] מר זוטרא בר טוביה אמר רב ואמרי לה אמר רב חנא בר ביזנא אמר רבי שמעון חסידא ואמרי לה אמר רבי יוחנן משום רבי שמעון בן יוחאי נוח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים מנא לן מתמר דכתיב היא מוצאת והיא שלחה אל חמיה . אם יש לכם עדים כשרים ונאמנים אתם יכולים לגשת לבית דין והם יטפלו בזה. אבל לבייש יהודי ברבים בלי רשות בית דין, אתם עלולים להפסיד את כל העולם הבא שלכם ח"ו ואז כל המצוות שעשיתם בחיים יועברו אליו וכל העבירות שהוא עשה יועברו אליכם. אוי ואבוי לכם. גיהינם אינו בית מלון. ואגב, יש לכם עוד אתר דומה לזה ושם כתוב "אין תגובות". מה פתאום? אם אתם מתכוונים "לשם שמים" אז תעבירו את המוסר שלי גם לשם. והכי טוב, שתוריד את הדף הזה ואת הנושא הזה לגמרי ומהר טרם יחול עליכם חרון אף ה' ח"ו.

    השבמחק
  4. אני מניח שאתה שומר תורה ומצוות וירא שמים. אבל אתה חותם שאתה שייך ל"צעירי" פעילי ש"ס. אם כן, עליך כתוב בתוה"ק "שאל אביך ויגדך, זקניך ויאמרו לך". זאת אומרת, אם יש לך ראיות ברורות נגד חיים ביטון (או מישהו אחר) אתה חייב לגשת למועצת חכמי התורה ולהציג לפניהם את כל הראיות שלך והם יפעלו על פי התורה על פי מסקנתם.
    אבל אם אתה מפרסם עליו מעשים רעים, אפילו אם הם אמיתיים, לפני שקיבלת רשות מבית הדין, אז עברת על 17 לאווין מה"ת, 14 מצוות עשה, ומקבל עליך 5 ארורין, כמבואר בספר חפץ חיים באריכות.
    מובטחני שאתה לא רוצה להפסיד את עולם הבא שלך, אז אנא, תפעל בהתאם להוראות תורתינו הקדושה.

    השבמחק
  5. חברה, אתם משחקים באש ולא לוקחים ברצינות את דבר השי"ת. איתא בגמ' מסכת בבא מציעא דף נט., אמר דוד אפילו בשעה שעוסקין בנגעים ואהלות אומרים לי דוד הבא על אשת איש מיתתו במה ואני אומר להם מיתתו בחנק ויש לו חלק לעולם הבא אבל המלבין את פני חבירו ברבים אין לו חלק לעולם הבא (ואמר) [אמר] מר זוטרא בר טוביה אמר רב ואמרי לה אמר רב חנא בר ביזנא אמר רבי שמעון חסידא ואמרי לה אמר רבי יוחנן משום רבי שמעון בן יוחאי נוח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים מנא לן מתמר דכתיב היא מוצאת והיא שלחה אל חמיה . אם יש לכם עדים כשרים ונאמנים אתם יכולים לגשת לבית דין והם יטפלו בזה. אבל לבייש יהודי ברבים בלי רשות בית דין, אתם עלולים להפסיד את כל העולם הבא שלכם ח"ו ואז כל המצוות שעשיתם בחיים יועברו אליו וכל העבירות שהוא עשה יועברו אליכם. אוי ואבוי לכם. גיהינם אינו בית מלון. ואגב, יש לכם עוד אתר דומה לזה ושם כתוב "אין תגובות". מה פתאום? אם אתם מתכוונים "לשם שמים" אז תעבירו את המוסר שלי גם לשם. והכי טוב, שתוריד את הדף הזה ואת הנושא הזה לגמרי ומהר טרם יחול עליכם חרון אף ה' ח"ו.

    השבמחק
  6. קודמי צודק במאה אחוז.
    אתם חייבים מן התורה להוריד את הדף הזה מיד (אפילו אם אתם יודעים בודאי שזה אמת).
    וכל שניי' שזה קיים אתם עוברים על 17 לאווין, 14 עשין, וחמש ארורים שיחולו עליכם.

    השבמחק

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.