✅ טוביה יגלניק בגל"צ: הפרויקט לטיפול בעכברים בבני ברק גם דרך התשתיות התעכב כי לעירייה אין יועץ משפטי, ולכן משרד הפנים לא אישר עד לאחרונה הלוואה של 200 מיליון ש"ח לצורכי הפרויקט הנרחב.
✅ מפרקים את משרד הפנים: הממשלה תאשר מחר עוד העברת סמכויות ממשרד הפנים לראש הממשלה, אך בעקבות החרם החרדי - הכנסת לא צפויה לאשר את העברת הסמכויות. (שלום שטיין)
✅ בש״ס משלימים את סבב המינויים שעליו דווח כאן: הממשלה אישרה את מינוי רובי שמש למנכ״ל משרד העבודה
✅ ש"ס צפויה לשוב לראשות ועדת הבריאות, במסגרת חילופי תפקידים מתואמים עם עוצמה יהודית שייצאו לפועל כבר מחר. במפלגה מבקשים להוביל בעצמם את הדיונים על חוק ההסדרים (אברהם פריינד)
✅ סקר מנדטים חדש ב׳ערוץ i24׳: ׳הליכוד׳ 34. נפתלי בנט 14. הרשימה המשותפת 14. גדי אייזנקוט 11. ש״ס 10. ׳הדמוקרטים׳ 9. יהדוה״ת 8. ׳ישראל ביתנו׳ 8. ׳עוצמה יהודית׳ 8 ו׳הציונות הדתית׳ 4.
✅ איילת שקד ב׳פגוש את העיתונות׳: ״בנט וליברמן צריכים להתאחד״.
✅ יעקב ברדוגו: מהלך משפטי דרמטי נגד ראש השב"כ - גיל לימון ויועמ"ש שב"כ מכינים חוות דעת שתמנע מזיני לעסוק בענייני עזה.
✅ הודעה מטעם היועמשי"ת: בעניין הפרסום היום בערוץ 14 בעניין ראש השב״כ יובהר - הפרסום שקרי ופורסם בלי בקשה לקבלת תגובה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.