✅ השר אמסלם בישיבת הממשלה במתקפה ישירה על לימון: "אתה מועל בתפקידך! אתה אדם לא ישר! יש חוות דעת של מנדלבליט מהעבר שמאשרת את הסגירה, מה קרה פתאום?".
✅ סער מפרגן לנתניהו: איש מהם לא היה עומד בלחצים האדירים שראש הממשלה עומד בהם
✅ יערה שפירא: הקואליציה תאשר השבוע את חוק ועדת החקירה לשבעה באוקטובר בקריאה טרומית - ואז תעצור למו״מ. ההערכה בממשלה: אין כוונה אמיתית להעביר את החוק או להקים ועדה כלשהי עד הבחירות.
✅ השרים אישרו את קידום הצעת חוק ועדת החקירה הלאומית. ההצעה תעלה ביום רביעי לקריאה טרומית. השר זאב אלקין התנגד (אברהם פריינד)
✅ חדשות i24: עובדים הגישו תלונה נגד עיריית חריש בחשד לשוחד ולהטיית מכרזים.
✅ השר שיקלי יוצא נגד בנט - ״מבלי לנקוב בשמות, אחרי שבחסות אתרוג תקשורתי שלא מבייש את צפון קוריאה הוסרו לרגע מסדר היום הטלנובלות המסעירות שדלפו מהנייד שלו, הייתי חושב פעמיים שלוש ואף חמש לפני שהייתי מאשים מאן דהוא בבגידה ככלל ובלשכת רה״מ בפרט״.
✅ שר האוצר בצלאל סמוטריץ אמר בישיבת סיעת הציונות הדתית כי ראש הממשלה נדרש לוודא בפגישתו עם הנשיא טראמפ שישראל לא עוצרת לפני השמדת חמאס. סמוטריץ הציב תנאים: אין שיקום ללא פירוז מלא, אין מעורבות של הרש"פ בעזה, אין כניסה של כוחות בינלאומיים לחלק הישראלי, וישראל לא תשלם על שיקום עזה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.