רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 17 ביולי 2025

מבזקים

 

✅ גאולה אבן־סער מסיתה נגד החרדים ב-103: "כשהדרוזים לוחמים לצידנו כתף אל כתף, בניגוד אגב ליהודים שלא עושים את זה, בגלל זה אולי מתפרקת הממשלה כי יש יהודים שמעדיפים לא להילחם כתף אל כתף, יש דרוזים שנלחמים איתנו - וכן, כשבני  משפחותיהם במצוקה, צריך לסייע להם"

✅ מלכיאלי ב-103: "כמה ימים לאחר 7 באוקטובר הייתי בבית של אריה דרעי. שמעתי אותו מדבר בטלפון, לא יודע עם מי, כשעדיין יש יותר מ-200 חטופים בעזה, מישהו הציע לו  לעשות פוטש בתוך הקואליציה מתוך המחנה הלאומי. השבוע עמית סגל פרסם שהיה ניסיון של יולי ואחרים לעשות. אני קישרתי בין הדברים"

✅ חקירת החייל הנאשם בריגול- ההודעות נחשפות: החייל, מיחידת 8200, הבין בשלב מסוים שהוא הסתבך והחל לקבל הודעות איום מהמפעיל האיראני- אז לקה בהתקף חרדה ושלח הודעה לקצינת ביטחון המידע: ״היי, אני מודה שעשיתי טעות. המשכתי להתכתב עם האיראני, שלחתי לו סרטון של יירוטים ובניינים הרוסים.״ היא השיבה: ״פעלת  בצורה לא תקינה. אני מחויבת לדווח לשב״כ״ (לי עייש)

✅ ועדת השרים ממליצה לממשלה לפטר את היועצת המשפטית לממשלה

✅ מכתב הנזיפה והאיום של השגריר האקבי לשר הפנים משה ארבל. הטענה: לא מונפקות ויזות קולקטיביות לארגונים נוצרים ואוונגליסטיים לישראל. האיום: הפסקת תרומות והקשחה של הנפקת הוויזות לישראלים בכניסה לישראל. אל תפספסו את הטקסט הזה. (חדשות 12)

✅ למרות הסנקציות האמריקניות על השופטים: ביה״ד הפלילי בהאג דחה את הבקשה לבטל את צווי המעצר נגד רה"מ נתניהו ושר הביטחון לשעבר גלנט

✅ בסוריה דיווחו על עימותים אלימים בין שבטים בדואים  לדרוזים באזור הכפר כנאכר, שליד הבירה דמשק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.