✅ ארי כהן: בכיר חרדי תוקף הערב: ״גם חבריו של דרעי להנהגה החרדית תוהים כמו כל מצביעיו, את מי בדיוק הוא מייצג שהוא יורד לקרייה לצפות במטוסים תוקפים בתימן, במקום לשבת בכנסת ולטכס עיצה איך מונעים מבחורי הישיבות להפוך לעבריינים. דרעי שוכח את מי הוא מייצג״.
✅ עמיאל ירחי מסכם את היום הדרמטי במשבר הגיוס: "בהיעדר חוק גיוס הישיבות החרדיות ממשיכות לא לקבל תקציב עבור התלמידים בגיל גיוס. הרב הירש, מנהיג החרדים, הודיע הערב שיצא למסע גיוס תרומות נוסף בחול, אחרי שלפני שנה גייסו 110 מיליון דולר כדי לכסות על הבור התקציבי" .
✅ דו"ח המבקר: מאות מילונים הושקעו בתוכניות לשילוב חרדים באקדמיה, אך שיעור הסטודנטים לא גדל. המבקר מצא כי רק כ-5% מכלל הסטודנטים בישראל הם חרדים, וכי רק 2% מהגברים החרדים בגילאי 18-40 לומדים במוסדות להשכלה גבוהה.
✅ פיצול סמכויות היועמ"ש | השר זאב אלקין ליקי אדמקר וישראל כהן בשמונה אפס אפס ב'קול ברמה': "ההצעה שלנו לא מייצרת עוד תפקיד, אלא היועמ"ש לא יהיה אחראי על הגשת כתבי אישום, הוא יצטרך אישור של ועדת שלושה שתמנע ריכוז כח בידיו של אדם אחד. לצערי, בהרב מיארה זו אכזבה מאד גדולה עוד כשהיינו באופוזיציה היא חצתה קוים אדומים וזה הולך ומחריף, זו הסיבה שאני וסער תומכים בהדחתה. זו טעות לחבר את האכזבה הפרסונלית לשינוי המתבקש במשרת היועמ"ש."
✅ השר עמיחי אליהו למשי וגדלוביץ' ב'קול ברמה': "השבת החטופים ומיטוט שלטון חמאס - מטרות שוות. אני לא יודע מה בן גביר אמר, אני מעריך אותו - אני אומר איך שאני רואה את הדברים"
✅ השר עמיחי אליהו למשי וגדלוביץ' ב'קול ברמה': "השמאל בחר בכל שנות אוסלו להרוג את העתיד שלנו ולמכור אותנו לפלסטינים. כל החיילים שמתים זה בגלל הסכמי אוסלו וגירוש גוש קטיף. אני מאשים את כל הקצינים הילדותיים האלה במוות של הילדים שלנו".
✅ השר חיים כץ לרה"מ נתניהו בישי' הממשלה: "ביבי, אל תבלבל במוח - התקיפות בתימן זה שטויות בלי לפגוע באיראן". (שמש)

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.