✅ וול סטריט ג׳ורנל: בתקיפה האווירית של ישראל בחאן יונס חוסלו מוחמד סינוואר ומח״ט רפיח מוחמד שבאנה. חמאס מצאו את גופתו של סינוואר וקברו אותו במסתור לאחר מספר ימים (ברק בטש).
✅ נתניהו: טראמפ אמר לי לפני 10 ימים בערך "ביבי אני רוצה שתדע - יש לי מחויבות מוחלטת לך ולמדינת ישראל" .
✅ שרת ביטחון המולדת של ארצות הברית: שני עובדי שגרירות ישראל נהרגו הלילה ללא סיבה ליד המוזיאון היהודי בוושינגטון הבירה. אנו חוקרים את המקרה ופועלים לאסוף מידע נוסף.
✅ רשת CBS: הנרצחים הם דיפלומט ישראלי עובד בשגרירות ורעייתו, הם נורו כשעזבו את המוזיאון, נראה שמדובר בפיגוע מתוכנן מראש.
✅ משטרת וושינגטון: היורה היה אמריקאי משיקגו.
✅ שגריר ישראל בארה״ב יחיאל לייטר לאילנה דיין ב׳גל״צ׳ לאחר הפיגוע בוושינגטון: ״טראמפ התקשר אליי וביקש שאמסור לנתניהו שהוא יעמוד על המשמר כדי להגן על כל הישראלים והיהודים בארה״ב״.
✅ קרוליין לאביט, דוברת הבית הלבן: הנשיא טראמפ מביע צער וזעם על רציחתם של זוג הדיפלומטים הישראלים. תחת הנשיא דונלד טראמפ- אין מקום לשנאה באמריקה .
✅ הניו יורק טיימס: ממשל טראמפ מנחית מכה חדשה על אונ' הרווארד ומודיע לה שביטל את האישור שניתן לה לתוכנית "חילופי סטודנטים" (המאפשרת מתן ויזות לסטונדטים זרים - אבו עלי).

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.