רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 18 במרץ 2022

מבזקים

 

💥 איילת שקד: ‏נתונים מדוייקים נכון להבוקר:  מתחילת המלחמה נכנסו לישראל כ-12,600 אזרחים אוקראינים. במקביל 1,050 אזרחים אוקראינים יצאו מישראל..מתוך מי שנשאר בארץ:
כ-7,900 באשרת תייר. כ-3,650 עולים וזכאי חוק השבות :

💥 'ישראל היום': קל יותר להגיע לישראל כפליט מאשר כעולה, מתחילת המלחמה קלטה ישראל 7,347 פליטים מאוקראינה, אך רק 3,965 עולים, ואם לא די בכך, הממשלה לא מממנת את שהייתם במדינות המעבר.

💥 איזהו מאושר? פינלנד היא המדינה המאושרת בעולם, ישראל במקום התשיעי.

💥 ההאקרים שפרסמו את החומרים של ראש המוסד מאיימים: "אמרתם ש'החומרים ישנים' - חכו לפרק הבא כדי לגלות אם אנחנו מעודכנים או לא!" (חדשות 12).

💥 ‏ביממה האחרונה הגיעו לנתב״ג 1206 אזרחים אוקראינים ירידה של 100 איש ביחס לאתמול. כניסתם של 29 סורבה. לא נמסר פילוח על פי זכאי חוק השבות או מבקשי עליה, אך על סמך הימים הקודמים ההערכה ששני שליש מהם אינם כאלה, אלא בהגדרת פליטים. (אריאל כהנא).

💥 ערוץ 7: ‏נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי, אמר כי הוא "אסיר תודה" לנשיא ארה"ב, ג'ו ביידן, על הסיוע הצבאי הנוסף שנשלח לאוקראינה והוסיף כי "לא יגיד במפורש" מה כלל הסיוע.

💥 משלוחי סיוע הומניטרי במשקל 230 טון שתרמו אזרחי ישראל יצאו אל מעברי הגבול של אוקראינה (וויינט).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.