רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 23 בדצמבר 2019

מבזקים

זעזוע! אלמונים פרצו הלילה לבית כנסת של חסידות באיאן במודיעין עילית, פרצו לכספת של ארון הקודש וניסו לשרוף את ספרי התורה. 2 ספרים נשרפו. במקום נמצאו שרידי דלק ואקונומיקה.

סגה"ש פרוש על ההצתת ארון הקודש במודיעין עילית: נבלה נעשתה בישראל, מזעזע וכואב לראות הצתה במזיד של ארון הקודש. אני בקשר עם מפקד המחוז, כדי לזרז את החקירה ולהגיע לפושעים שעשו את המעשה הנבזה הזה.

במשטרה לא שוללים בשלב זה רקע לאומני בפריצה והצתת בית הכנסת באיאן במודיעין עילית. בניגוד לפרסום וידאו של 2 דמויות סמוך לבית הכנסת, מדובר בתיעוד ישן שאינו קשור לכאורה

השר בצלאל סמוטריץ: אני קורא למשטרת ישראל לעשות כל מאמץ כדי ללכוד ולהעמיד לדין את מבצעי הפשע החמור  במודיעין עילית ולמצות איתם את מלא חומרת הדין.

שני צעירים אנטישמיים מסטאמפורד היל לונדון, הסגירו את עצמם למשטרה לאחר שהמשטרה חיפשה אחריהם, הם תקפו רב בליל שבת בחודש שעבר, וצעקו לעברו "להרוג את היהודים".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.