רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 1 בינואר 2019

מבזקים

ראה"ע אלעד ישראל פרוש בראיון לגלסנר בקול ברמה: "לפני חמש שנים היינו במצב הרבה פחות טוב. היה חשב מלווה וגרעונות. העיר היום במצב הרבה יותר טוב".

עוד מפרוש ב'קול ברמה': "אחרי שכל הגורמים הסכימו למשולש העסקים אני מקבל הודעות מכל הגורמים המקצועיים בוותמ"ל ששר הפנים הטיל וטו על אישור שטח מסחרי של מיליון מ"ר וזה לא משיקולים מקצועיים".

ישראל פרוש ב'קול ברמה' על התנהלות דרעי לאחר שנפתחה בדיקה בנושא: "אני פונה לדרעי. תעשה מה שאתה רוצה נגדי פוליטית, לא נגד התושבים של אלעד. הם לא צריכים לשלם מחיר".

ראש עיריית אלעד ישראל פרוש לגלסנר ב'קול ברמה': נאמר לי במפורש על ידי השר כחלון שעצרו לאלעד שטחי תעסוקה עקב וטו אישי של השר דרעי. אלו דברים שלא יעשו. אני לא רוצה לחזור של לפיד שעצרו לנו הכל. מכל הבירורים שעשיתי נאמר לי במפורש ששר הפנים דרעי מטיל וטו על כל סיוע לאלעד.

עוד מפרוש לגלסנר ב'קול ברמה': "אין כעת מו"מ מולי, הם שולחים הודעות דרך התקשורת. מבחינתי הסכמתי בעבר לתת להם את הדרישות הגשמיות. כעת יש להם דרישות בנושאים רוחניים - את המו"מ על זה ינהלו רבני העיר שליט"א, שהם אחראים על הרוחניות".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.