רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 13 ביולי 2018

מבזקים

יצחק רביץ ב'קול חי' על ההפסד בפריימריז: אמא שלי כאובה מאוד לא העזתי להרים אליה טלפון, זה מכה קשה עבורי. השארתי לזלץ מעט מאוד עבודה כי לא יהיו לו אנשים מתוך הסיעה שינסו לתקוע לו מקלות בגלגלים לאחר שהפסידו את הפריימריז הקודמים.

יצחק רביץ הגיב לראשונה אמש להפסד שלו ואמר "אני מאוד מבולבל. לא חשבתי שזה יקרה אני לא יודע מה שאני עושה. עדיין לא החלטתי מה אני עושה. זו מכה מאוד קשה אישית בשבילי, האמנתי באנשים אני לא יודע איך לעכל את זה." את הדברים אמר רביץ לתכנית "פלפוליטיקה" ב"קול חי".

עוד מרביץ: "אין לי ספק שאם היה פריימריז פתוחים הייתי מנצח בלמעלה מ-90% אבל אני לא רוצה להתלונן על מה שקרה".

הגר"ד כהן פסק מלמסור שיעורים בימים האחרונים וממעט להופיע בישיבה אך לא נכונים הדיווחים על התפטרותו..

בעקבות הפגנות "הפלג" והסיקריקים מול בית ח"כ גפני, הציבו בימים האחרונים אנשי הביטחון והיחידה לאבטחת אישים מצלמות אבטחה מיוחדות, הממוקמות מעל בית הכנסת 'אשי ישראל' באזור המשויך ל"פלג".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.