רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 25 במרץ 2016

מבזקים - מפה ומשם


ישראל כהן ב'כיכר': ראש ישיבת פוניבז' הגר"ג אדלשטיין פונה כעת ל'מעייני הישועה' עקב התעלפות ולחץ דם גבוה.
-----------------
'הקול החרדי': הגר"י אדלשטיין התעורר בשעות האחרונות מהניתוח ומתקשר עם סביבתו.
 -----------------
דרמה! ישי כהן חושף וידאו ב'כיכר': יו"ר ש"ס השר אריה דרעי ודודו עמאר הגיעו לביקור בבית הראשל"צ ורבה של ירושלים הגרש"מ עמאר. לפני כן ביקרו אצל הראשל"צ הגר"י יוסף, דרעי הגיע לפגישה מלווה בבנו יהודה וחתנו. גם יעקב בצלאל השתתף בפגישה. מדובר בפגישת פיוס ראשונה אחרי למעלה משלוש שנים של מתיחות.
 -----------------
דוברות איחוד הצלה: פעוט נכווה בפלג גופו העליון בביתו ברחוב הצדיק משטפנשט בירושלים. מתנדבי איחוד הצלה מסניף 'ירושלים' העניקו לו טיפול רפואי ראשוני. ארי נוסבוים מתנדב באיחוד הצלה סיפר: "הפעוט נכווה בפלג גופו העליון במטבח ביתו כשנשפך עליו מרק רותח. בסיוע מתנדבים נוספים הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים במצב בינוני כשהוא סובל מכוויות בפלג גופו העליון". בארגון איחוד הצלה קוראים להפיק לקחים ממקרה מצער זה ולא לאפשר לילדים ופעוטות להכנס למטבח בזמן הבישולים בכדי למנוע אסונות מיותרים.
-----------------  המבצע להעלאת יהודי תימן מסתבך - היהודי שהבריח את ספר התורה ומוסלמי שסייע לו נעצרו. מתברר: הס"ת שהביאו העולים וראש הממשלה בנימין נתניהו הצטלם איתו הוא רכוש ממשלתי של תימן ונלקח לטענתם בגניבה
-----------------
מאות אוהדים ומנהלי מוסדות בסעודת פורים שמקיים סגן שר החינוך מאיר פרוש באולמי 'תכלת מרדכי' ברח' ירמיהו בירושלים
-----------------
נס פורים בירושלים: ניסיון פיגוע דקירה בתחנת דלק בגבעה הצרפתית. מחבלת נוטרלה בירי. בחסדי ה' אין נפגעים.
 -----------------
'ידיעות רמת גן': תביעה על סך מיליון ש"ח הוגשה נגד המועצה הדתית בב"ב, בטענה שלא משלמת במשך שנים דמי שכירות למשרדיה ברח' רבי עקיבא.
 -----------------
ישי כהן ב'כיכר': מרן הגראי"ל שטיינמן לשר אריה דרעי שהגיע לבקרו בליל פורים "אני לא רוצה להיות שר, והם לא רוצים אותי שר". יו"ר ש"ס השר אריה דרעי הגיב: "אתם שר התורה".
-----------------
מוקד זק"א: חברון צומת תל רומיידה פיגוע דקירה,שני מחבלים שחוסלו ,פצוע אחד קל עד בינוני.
 -----------------
'וואלה': התחפושת החרדית המובילה שנהפכה ללהיט במגזר - היא דמותו הנערצת של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל.
 -----------------
יוסי יהושוע רומז ב'ידיעות' כי השריפה ברשת "פאלפון" סיפור כיסוי למתקפת סייבר: חיזבאללה שיפר לא רק את מערך הטילים, אלא גם את מערך הסייבר, וכבר ביצע תקיפות נגד יעדים ישראליים לאחרונה.

להמשך המבזקים כנסו כאן:



-----------------
מהדורת חצות בסקופים: נתניהו שוב מחבק את הרפורמים בתקשורת הזרה.
•ח”כ דוד ביטן מ'הליכוד' בראיון: השרים החרדים לא היו נחרצים נגד מתווה הכותל הם היו צריכים לומר "לא" מהתחלה. ראה”מ חייב לספק תשובות לשאלות התקשורת הזרה.
•ח”כ יגאל גואטה מגיב להתקפה של ראש הממשלה: מבין את ראש הממשלה, שמח שהוא מכבד אותנו ולא אומר את הדברים בארץ.
•עיריית ערד מאשימה את שר הבריאות בשיבוש הליכי משפט, כתב "הארץ" אלמוג בן זכרי בראיון: ליצמן פנה במכתב למנדלבליט לעכב הליכים פליליים נגד חסידי גור בערד, העירייה הגישה תלונה נגדו למבקר המדינה.
•דניאל אופיר כתב הערוץ הראשון בכנסת בראיון על עימות גפני ויצחק כהן: לא זכור עימות כזה בעבר בין חכי”ם חרדים, אצל החכי”ם הערבים למרות היריבות בין הסיעות מעולם לא נאבקו בפומבי בכנסת.
•החוק שיאפשר לחילוניים לא לעבוד בשבת, ח”כ מיקי זוהר בראיון: הרפורמים חשבו שהחוק יסייע להם אבל האמת הפוכה והחרדים יתמכו בחוק.
•משתה היין של ש”ס באולמי מונדיאל, יוסי מועלם יו”ר ש”ס בגבעת זאב בראיון: אלפי בני ישיבות ונציגים מכל הארץ השתתפו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.