✅ לאחר שהשר חיים כץ רצה לפטרו: נתניהו אישר את מינויו של יהודה אליהו לממלא-מקום מנכ״ל רמ״י
✅ יו''ר ועדת חוקה ח״כ שמחה רוטמן בכאן מורשת על סערת פיטורי יהודה אליהו: "כל מי שהיה לו ספק למה הציונות הדתית צריכה להיות חזקה קיבל הוכחה.
מסתבר שיותר קל להתמודד עם תוכניות הרשות הפלסטינית או לחץ בינלאומי מאשר עם ועדי העובדים שמשתלטים על המדינה."
✅ עו"ד אוריאל חור-נזרי, פרקליטו של נתניהו בגלצ על פרסום הארץ: "לא התקיימה שיחה בין רה"מ לנשיא איחוד האמירויות, הוא לא קיבל אף התרעה, לא מהאמירויות וגם לא ממצרים - זה שקר מתועב שנועד להשפיע על תוצאות הבחירות"
✅ נתניהו דורש מהארץ במכתב התראה לפני תביעה: תמחקו את הכתבה, תפרסמו התנצלות - ותשלמו פיצוי של מיליון ש״ח
✅ חוקר AI בכיר התפטר - והזהיר: "מהמרים על החיים שלנו, זו טכנולוגיה שעלולה להרוג את כולנו עד סוף העשור". (כאן)
✅ בדיקת JNS: בעוד מפלגת “הדמוקרטים” מפרטת את התכניות שלה למערכת המשפט, ראשי “ביחד” ו"ישר” מטשטשים עמדות בנוגע לוועדה לבחירת שופטים, חוק הלאום, ומניעת כהונה מראש הממשלה שנאשם בפלילים.
✅ ח"כ שמחה רוטמן מהציונות הדתית על המפלגות בגוש הימין שלא התאחדו טרם סיום הליך הגשת הרשימות: "לצערנו הרבה מאוד אנשים, יותר מדי, החליטו לקחת הימור מאוד גדול על עתידה של מדינת ישראל ועתידו של המחנה הלאומי"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.