רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 21 ביולי 2026

מבזקים

 

✅ עמית סגל: הרב לנדו: התייחסו לדברים שלי בעיוות ובחוסר הבנה מוחלטת

✅ זעם בסלבודקא עם פרסום ההקלטה שלא הייתה מיועדת לפרסום התלבטו רבות האם להגיב ולמרות שמדובר בתקדים היסטורי שמנהיג  חרדי מבהיר את דבריו הוחלט לעשות כך, בגלל העליהום המרושע על דברי הרב. בבית הרב אמרו "מי שהוציא החוצה את הדברים של הרב, בקרוב מאוד יורחק מן הבית ולא תתאפשר לו יותר כניסה לבית הגר"ד לנדו"

✅ מפקד בכיר במשטרת ישראל זעם בפני עסקני גור: "הבטחתם הפגנה רגועה של תפילה ולימוד כמו שעשו החסידים של ויז'ניץ-מרכז, בסוף התחלתם להתפרע, הפרתם את הסיכומים"

✅ כישלון ההנהגה הפוליטית: בבצ'יק וגולדנקופף ניסו למנוע את המחאה אמש מול בית היועמ"שית ונכשלו. גורמים פנימיים קיצוניים יותר בתוך גור שעובדים בשותפות עם הפלג הירושלמי הובילו אותה, ולפי ההערכה הפנימית בגור מחאות נוספות בהובלתם צפויות להתקיים בקרוב. (גרובייס)

✅ לקראת הבחירות: היועץ החרדי משה גלסנר חזר לעבוד לצד עוצמה יהודית והשר איתמר בן גביר, ומשמש כמנהל האסטרטגיה של המפלגה ושל הקמפיין. (פריינד)

✅ שלום שטיין חושף פרטים חדשים על הקמפיין החדש של מוטי לייטנר להשתלב ברשימת יהדות התורה: לייטנר כבר שכר שני דוברים, ומנהל הקמפיין יהיה אשר פרדי שעבד בעבר יחד עם הרב דוד לייבל לגיוס חרדים שלא לומדים. את ההקשר כל אחד מוזמן לעשות לבד

✅ בוטלה ההצבעה שתוכננה להיום במרכז הליכוד על תקנון הפריימריז והצעת השריונים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, בגלל עתירות לבית המשפט. גורמים בליכוד טענו כי "כל העיכובים והביטולים משרתים את נתניהו בדרך לביטול הפריימריז והרכבת הרשימה באמצעות ועדה מסדרת". (יובל קרני)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.