✅ דמוקרטיה כלל-חסידית (למעט גור ויזניץ ובעלזא שאין שם פריימריז): היום יתקיים הפריימריז של נציגי החסידיות אשר יכריע בשאלה מי יהיה המועמד הראשון ברשימת אגודת ישראל בירושלים. המועמדים: נציג ביאלה בני הקר או נציג חסידות באיאן צחי ברים. לפנות ערב נקבל את התוצאות (יוסלה ברגמן)
✅ עולה לירושלים: יצחק מאיר ברים, יו"ר ועדת תכנון ובנייה בעיריית ביתר עילית, נבחר למקום הראשון באגודת ישראל בירושלים בפריימריז הקהילות החסידיות בבירה. ברים הוא חסיד באיאן שמוכר מפעילות ענפה ב"סיעה החסידית" בביתר, וכעת עליו להסתער על משימת העל של אגו"י בבירה. (אריה ארליך).
✅ יוסלה ברגמן: מטה באיאן בהודעה: היסטוריה בבויאן: נציג שלומי אמונים בביתר עילית הרב יצחק מאיר ברים יכהן כנציג שלו"א בעיריית ירושלים. וייכנס לנעליו של יוסי דייטש. את מקומו בביתר ימלא גדליה אייזנשטיין מנכ"ל מצפן בביתר.
✅ מבטיחים רוח הקודש - המקובל הרב דב קוק מטבריה הבטיח שמי שיצביע למפלגה של חמיו הגאון רבי יצחק זילברשטיין ברמת גן "יזכה לרוח הקודש"
✅ איתי גדסי: נכון לשעה זו, בניגוד להערכותיי המוקדמות שהוטו שהטילה דגל על מועמדותו של זייברט יוסר בזריזות לאחר מו״מ קצר, בדגל התורה מצהירים ברורות כי אם עד הגשת הרשימות (יום חמישי הבא) לא יגיעו להסכמות עם אגו״י על מועמד מוסכם, ואגודה תמשיך להתעקש, הרי שזו הפרת הסכם כתוב, ודגל תהיה משוחררת מכל התחייבות.
✅ עוד מאיתי גדסי: במקרה כזה, מנחם שפירא - ראש רשימת דגל התורה יגיש מועמדות לראשות העיר. נכון לשעה זו, אחרי המבוי הסתום אליו הגיעו צוותי המו״מ של אגודה ודגל, טרם נקבעה פגישה נוספת בין הצדדים, וקיים ביניהם נתק מוחלט.
✅ גדלוביץ: מכה ליו״ר ש״ס באשדוד אבי אמסלם: דגל התורה בעיר בראשות הגרי״ב שרייבר, שבבחירות הקודמות תמכה בש״ס, החליטה לרוץ הפעם בנפרד למועצה עם קבוצות נוספות מהציבור הספרדי בעיר. בנוגע לראשות העיר - הגרי"ב שרייבר כבר הכריז שיש להצביע ליחיאל לסרי.
✅ אשדודס: סיעת דגל התורה באשדוד החליטה לרוץ לראשונה ברשימה נפרדת

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.