רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 18 בינואר 2023

מבזקים

 

✅ הרב יעקב אריאל לערוץ 7: "בית המשפט העליון גורם לעולם לראות אותנו ככובשים. לא ייתכן שמערכת המשפט תהיה בנויה על חבר מביא חבר, בניגוד לכל מה שהשכל הישר של העם מבין אחרת. אי אפשר שבית המשפט ישאר בהרכבו הנוכחי, אם אין ברירה ייתכן שיהיה צורך בפסקת התגברות"

✅ יהודה שלזינגר: לא דרוקר, לא יישפך פה דם. 
לא ברוכי, לא יהיה פה כאוס. מקסימום אולי מסיבת עיתונאים עם נתניהו, דרעי וראשי הסיעות בה יאמר נתניהו שנאלץ לפטר ראש מפלגה שנבחר בבחירות דמוקרטיות, וכמה חשובים התיקונים המשפטיים המתוכננים.

✅ אטילה שומפלבי באולפן 13: ״יש פה גלגול עיניים של המערכת. כולם כולל כולם ידעו היטב שדרעי התפטר מהכנסת כדי לחזור לאחר מכן לזירה הפוליטית. זה היה חלק מההסכם הטיעון. אז לבוא עכשיו ולומר לא ידענו זו צביעות. אני לא רואה סיבה הגיונית לפסול את דרעי״.

✅ מאיר מרציאנו בחדשות 13: במערכת הבריאות מגיבים לפסילת דרעי ע"י בג"ץ והעובדה שאין שר בריאות כרגע במדינת ישראל - "מטריד. חוששים כי תהליכים ארוכי טווח שנדרשים לשיקום ושיפור מערכת הבריאות ייתקעו".

✅ אביגדור ליברמן: על רקע הסעיף בהסכמים הקואליציוניים שמתיר לכל רב להתמודד על משרות שדורשות תואר אקדמי - אמרתי היום במליאת הכנסת שאני מבקש שיתירו גם את ההפך ושהחלטתי להתמודד על תפקיד הרב הספרדי הראשי, וזאת בשל העובדה שאני גם אקדמאי וגם מעוניין להחזיק בסמכות למנות רב צבאי ראשי.

✅ דפנה ליאל: מהתגובות אני למדה שהקואליציה תשתמש בפסיקה כדי לסרב לכל פשרה סביב הרפורמה המשפטית

✅ ח"כ יצחק פינדרוס לדביר עמר בערוץ 7: "אני והרב גפני מטפלים אישית בתלמודי התורה הציונים דתיים כל הזמן. בהסכמים הקואליציוניים הכנסנו את תלמודי התורה הציוניים. פינדרוס דוחה טענות לאפליה של הציונות הדתית: "מצוץ מהאצבע".

✅ משרד הבריאות מפרסם סיכום שבועי של נגיף השפעת וה-RSV בישראל. בשבוע האחרון דווחו 462 מאושפזים חיוביים לנגיף השפעת ו-505 מאושפזים חיוביים ל-RSV. כ-60% מהמאומתים לשפעת שאושפזו בשבוע האחרון ביו במחלקות המטפלות במבוגרים ו-32% אושפזו במחלקות ילדים .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.