רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 17 במאי 2020

צימוקים

שמחה גדולה בקהילה החרדית בשטרסבורג שבצרפת: ביום חמישי האחרון נולדו בבית החולים בעיר שישיית ילדים, לרעייתו של אחד מהאברכים.

ישראל כהן: ‏בחסידות גור מתארגנים לפתיחה בתחילת השבוע הבא של המתיבתות (גילאי 13-14) בלי אוכל ותפילות, ורק בערים בהן לא היה סגר.

 ישיבת מיר הודיעה כעת לכל האברכים כי בשבוע הבא הישיבה נפתחת לאברכים, ללא אוטובוסים, יישבו בכל הבתי מדרשות של הישיבה ובחלוקה של קבוצות קבוצות, כל קבוצה 15 איש

האדמו''ר מבאבוב הורה לפתוח החל מהבוקר את בית המדרש הגדול של החסידות בבורו פארק זאת בכפוף להנחיות מחמירות שפורסמו בחסידות ורק לאלו שעשו בדיקת קורונה ויצאו שלילי. האדמו''ר עצמו ממשיך להתפלל במעונו.

התפילין של הבחור פוגל שננשך על ידי נחש נשלחו לבדיקה מקצועית, והתברר כי יש פסול במילה 'ימיכם' בפסוק למען ירבו ימיכם

‏בהוראת מרן ראש הישיבה הגרי''ג אדלשטיין בהיכל ישיבת 'תורה בתפארתה' יתחילו הבוקר את ה'זמן', לעת עתה יחזרו רק שיעור א' לשני סדרים ביום, הבחורים ילמדו בקבוצות של 15 ולא תהיה אפשרות לישון בישיבה.

המוקד: החזרה לשיגרה! החל מהערב בד"ץ בני ברק בראשות דייני ב"ב, ישוב לפעילות. הדיינים יקבלו את בעלי הדינים מאחורי מחיצה שקופה. כמו כן, בית ההוראה המרכזי הליגמן יופעל חלקית, החל מהערב בין השעות 19-20:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.