רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 13 במרץ 2019

מבזקים

גורם ב'אגודת ישראל' לשמואל בן צבי ב'JDN' "האדמו"ר מגו"ר תומך בהצעה לקיים כינוס ענק לפני הבחירות עם כל האדמו"רים שהשתתפו באירוע בנתניה. ההצעה לקיים את האירוע ברחובה של עיר נפסלה".

לפי סקר 'קו עיתונות', קרוב לרבע מהמצביעים החרדים מתכוונים לבחור במפלגה שאינה יהדות התורה או ש"ס. 51.3% ליהדות התורה, 23% לש"ס, 7.5% לליכוד, 5% ליחד, 3% איחוד הימין, 2.2% לזהות, 2.2% לימין החדש.

עוד מסקר 'קו עיתונות' - לשאלה איזה קמפיין עוסק בדברים החשובים: 27% סבורים כי קמפיין ש"ס לעומת קמפיין יהדות התורה, לא עוסק בנושאים חשובים, 27.3% שתיהן לא. 26.3% שתיהן כן. 16.3% שס- כן, יהדות התורה– לא.

רפי פרלשטיין: ‏תשמעו סיפור מעניין: כלי תקשורת חרדי ביקש ראיון עם עומר ינקלביץ', לא קיבל, ואז הגיע האיום - "עד שלא תתראייני, תחטפי". הכל כמובן למען כבוד שמים.

ישראל כהן בטוויטר: "קמפיין ענק מתפרסם בשעות אחרונות ברשתות החברתיות החרדיות תחת הכותרת: אזהרה: "הצבעת גנץ, קיבלת את לפיד כראש ממשלה".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.