רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 6 במרץ 2019

מבזקים


עמית סגל חשף ב'החדשות' את תמלילי החקירה של הרמטכ"ל לשעבר גבי אשכנזי בפרשת הרפז, בהן התבטא על יו"ר מפלגתו בני גנץ "חמור" ואמר על מו"ל ידיעות אחרונות נוני מוזס "מה שאני אגיד לו, הוא יעשה".

איווט ליברמן ב׳רדיו 103׳ - ״אני צוחק מהסקרים. כל התקשורת טענה שקלינטון תהיה נשיאה ובסוף טראמפ נבחר. אני לא מהמר ולא מסכן את גוש הימין. אם הייתי מאמין לסקרים לא הייתי מתמודד ב-99' כשקיבלנו 4 מנדטים ולא ב-2015 כשהגענו ל-7. אני מאמין בעבודת שטח ושם מצבנו טוב״

ח"כ מוטי יוגב: ‏כל התבטאויותיו ה'קיצוניות' ביותר של מיכאל בן ארי, אינן מגיעות לקצה הקרסול של ההתבטאויות והמעשים של חנין זועבי וחבריה ברשימה המשותפת, שלא נפסלו.
לידיעת היועץ המשפטי לממשלה ולאיזון המתבקש בהמלצותיו ובפסיקותיו.

עו"ד איתמר בן גביר:  ‏היועץ המשפטי אביחי מנדלבליט(שוב  בהתערבות שי ניצן) הוכיח היום מדוע הוא אינו ראוי לתפקידו: רק אמש נתן חוות דעת ולפיה בל"ד, חד"ש, תע"ל שבתוכן חברי כנסת מסיתים נגד המדינה מעודדים פגיעה ביהודים ראויים להתמודד לכנסת בשם זכויות היסוד. פתאום הזכויות נעצרות  כאשר מדובר בד"ר בן ארי ????

עמנואל שילה: ‏בידו האחת היועמ"ש מחליט לפרסם טיוטת כתב אישום חמורה בעיתוי מושלם לפגיעה במערכת הבחירות של נתניהו. בידו השנייה הוא פוסל את בן-ארי ופוגע במהלך פוליטי שנתניהו השקיע בו מאמץ רב. ועכשיו לך תשכנע שמנדלבליט חף משיקולים פוליטיים. ברור שחייבים להפריד את תפקיד היועמ"ש מתפקיד ראש התביעה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.