החלטת ועדת הבחירות המרכזית - יהדות התורה תיוצג ע"י האות ג', הליכוד- מחל, כחול לבן- פה, העבודה- אמת, הימין החדש - נ', ש"ס - שס, איחוד מפלגות הימין- טב, כולנו- כ, גשר- נר, זהות- ז' ועוד.
נשיא ארה"ב טראמפ: "הדמוקרטים שונאים יהודים. אני לא מבין איך יהודים יכולים להצביע למפלגה הדמוקרטית בימים האלו". הוא הוסיף ואמר שאם הוא ירוץ לראשות המשלה בישראל הוא יקבל 98% מהקולות.
בכירים בלשכת אבו מאזן ל'ישראל היום': "גנץ עדיף כי הוא חסר ניסיון, אנחנו רוצים לנצל את העובדה שהוא טירון פוליטי".
רשת ב': יהדות התורה רלוונטית לקואליציה? אורנה ברביבאי לא רצתה להתחייב: "כל מפלגה שעושה חיבור לקיצוני וקובעת סדר יום מפלה ומשסה - הסיפור של כחול לבן הוא אחר. אם החרדים יקבלו את הערכים הבסיסיים של כחול לבן, אין לי בעיה עם חרדים".
תגובת יעקב וידר, יו"ר המטה החרדי בליכוד, בעקבות דבריו החמורים של ח"כ משה גפני (דגל התורה) באירוע 'שישיתרבות' בכפר סבא, על כך שהוא אינו איש ימין, וכי "השמאל הוא זה שידאג יותר לחרדים":
"לפי כל הסקרים רוב הציבור החרדי מגדיר את עצמו כימני ומתנגד נחרצות לאידאולוגיה המסוכנת של השמאל והערבים. ח"כ גפני מנותק לחלוטין מהציבור החרדי ואמירותיו מוכיחות שהפעם חייבים להצביע דווקא לליכוד. זה או ביבי או לפיד וטיבי".

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.