״אל תבחר לחבר, אלא מי שיכיר ערך עצמו, ומי שאינו מכיר ערך עצמו אין טוב בחברתו.״
איך חסידים יודעים מתי להחליף את המים במקווה?
זורקים לבפנים גלגל ים
אם הוא יוצא שטריימל - מחליפים
בדיחה מתנגדית ישנה.
מאמין שיש אמת אצל החסידים. . . .
מאמין שיש אמת אצל החסידים. . . .
מה שהחסידים מספרים על אדמו"רים אחרים.
ערבי ותמני נכנסו למאפייה.. הערבי אומר לתמני תראה אני אלמד אותך לגנוב מבלי שיראו אותך. אומר ולוקח 3 לחמניות טריות שם בכיס, מביט שאף אחד לא שם לב ואומר לתמני עכשיו בא נראה אותך.. התמני ניגש למוכר ואומר לו רוצה לראות קסם? המוכר אומר לו בטח.. אומר למוכר תן לי לחמנייה טרייה המוכר נותן לו והוא אוכל אותה.. תן לי עוד אחת המוכר נותן לו והוא אוכל אותה..תן לי עוד אחת! המוכר כבר עצבני נותן לו עוד אחת הוא אוכל אותה ואז כשמסיים המוכר אומר לו מה קורה פה איפה הקסם איפה הלחמניות שלי?! אומר לו התמני כל הלחמניות שאכלתי בכיס של הערבי!
ילד קטן שהלך עם אמו לקניות, חיטט בתיקה בזמן שעמדו בתור לקופה ומצא את ארנקה. הילד התבונן במטבעות הנוצצים שמצא בארנק, החל לשחק בהם ואז הכניס אותם אל פיו. כאשר האם הסתובבה וראתה את מה שעשה, נבהל הילד, בלע את המטבעות והם נתקעו בגרונו. האם המבוהלת החלה לצעוק: "הצילו, הבן שלי בלע מטבעות!" ואחד האנשים האחרים שעמד בתור רץ לכיוונם מיד.
האיש תפס את הילד בכתפיו והחל לתת לו חבטות עזות. הילד פלט את המטבע הראשון, אחר כך את השני, עד שלבסוף הופיעו כל המטבעות על הרצפה והילד חזר לנשום כרגיל. "אני לא מאמינה שהצלחת להוציא ממנו הכל עד השקל האחרון!" אמרה האם הנרגשת. "איך אוכל להודות לך?"
"זה בסדר" ענה לה האיש בצניעות, "זו העבודה שלי."
"אה!" קראה האישה בהבנה. "אתה רופא?"
"מה פתאום," אמר האיש. "אני פקיד במס הכנסה!"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.