איידי מוזס הבת של מנחם לייזער מוזס שהלך עם שרולצע כל השנים , הייתה עדה למזימה דאז להחזיר את שרולצע במרמה , ע"י אבא שלה הערשיל כץ וכו'
יצאה בשאלה ומהארון
לאחרונה היא החלה לפתוח פה , ולשתף לקהל ולהנות מתשומת לב על המידע שנותנת להם , אילו הייתה מספרת את הדברים לפני 20 שנה ויזניץ היום הייתה נראה אולי אחרת
===================
יעקב ריבלין: בבחירות הקרבות רבים בציונות הדתית יצטרכו לבחור בין השנאה שלהם לחרדים ובין הפחד מממשלה עם ערבים. לא קל
===================
סגן השר אייכלר בישיבת הסיעה: עצם העובדה שכל שוטר תנועה יכול לעצור אדם בעוון לימוד תורה ללא שעבר עבירה תנועה או כל עבירה אחרת זו דיקטטורה אלימה, אנטי דמוקרטית ואנטי יהודית. על שר הביטחון ושר לבטחון לאומי להפסיק מיד את פקודות המעצר הללו שהופכות את לומדי התורה לעבריינים! זאת פגיעה בחופש הדת, בנוסף על פגיעה בחופש התנועה וזכויות האדם הבסיסיות ביותר של לומדי התורה שכל "חטאם" שהם הוגים בתורת ישראל. לא עוצרים אדם שלא עבר עבירה, נקודה!
אפילו מייסדי המדינה החילונית לא האמינו שבארץ ישראל ישליכו לומדי תורה לכלא ועוד ימנעו מהם הנחת תפילין.
===================
עמית סגל: אהוד ברק, שמתראיין לרוב בכל ערוץ שמזמין אותו, שותק מאז שנחשפו היקפי גזענותו המדהימים. הוא מקווה שבראיון הבא שיכלול הרבה בלבולי מוח על אירן, עזה וקטרגייט, הנושא של חברותו וקבלת הכספים מפדופיל מורשע יהיה שאלה שולית ובראיון השני כבר יישכח. האם ההנחה הזו תתממש? אני מאוד מקווה שלא.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.