✅ מטה משפ' החטופים: מחזקים ומברכים את הלוחמים שפעלו בעוז ובגבורה למען שחרור שני החטופים. גורלם של 134 חטופים נמצא כעת בידי חברי הקבינט לקראת דיוני קהיר.
✅ לאחר תלונות רבות בעקבות אמירתו המזעזעת של גיל תמרי "נתניהו רוצה את החטופים מתים" בחדשות 13 החליטו כי תמרי לא ישדר בימים הקרובים.
✅ ינון מגל
1. היום תתקבל החלטה האם לשלוח נציג למו"מ בקהיר
2. נתניהו עומד על היחס של חטוף אחד תמורת שלושה מחבלים, כמו בעסקה הקודמת
✅ התרת דם: למעלה מ-90 תלונות על הסתה חמורה לרצח רה"מ נתניהו הוגשו למשטרה בשנה וחצי האחרונות - כתב אישום אחד בלבד הוגש. (14).
✅ ׳הליכוד׳ במתקפה - ״בזמן שראש הממשלה נתניהו כבר שיחרר 110 מחטופינו ופועל למען שחרור כולם גם ברגעים אלה, גיל תמרי בחדשות 13 מעז לומר שראש הממשלה רוצה שהחטופים ימותו. החמאס לא צריך תקשורת אם יש לו את חדשות 13״.
✅ מזכיר הממשלה עונה ליועמ"שית: לא בסמכותך לבטל החלטות ממשלה, הן התקבלו כדין. מוקדם יותר היום המשנה ליועמ"שית שיגר מכתב תקיף למזכיר הממשלה שכותרתו: "אי-תקינות הליכי קבלת החלטות בממשלה". (עמית סגל)
✅ הרמטכ"ל מזהיר את שרי הממשלה מעצירת המלחמה
הרמטכ"ל הרצי הלוי לשרי הממשלה: עצירת המלחמה תכניס את החמאס לנוהל "יש זמן" ואנחנו עלולים להיכנס לשנים של לחימה במקום לחודשים

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.