רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 21 בנובמבר 2017

מבזקים

ערוץ 10׳: חקירת רה״מ נתניהו עסקה אתמול רק בתיק 1000.

'ידיעות': תביעה הוגשה נגד ביה"ח לניאדו ממשפחתו של אדם שקיבל בביה"ח אקמול במקום אנטיביוטיקה ומת מזיהום.

ישראל כהן ב'כיכר': נצחון לישיבה! העבודות לבניית בניין ישיבת "בית מדרש עליון" בבני ברק יימשכו, כך קבע ביהמ״ש שדחה את העתירה של שכנה בבניין סמוך. השופטת קבעה כי "התנהגות העותרת עולה אף כדי חוסר תום לב".

דו״ח מבקר המדינה על הרשויות המקומיות - בעיריית בית שמש כמחצית מעובדי העירייה הם קרובי משפחה. לחבר מועצה בבאר יעקב יש בעירייה 16 קרובי משפחה ועיריית רהט בנתה קומה וחצי ללא היתר.

הבוקר נערך סיור ב"גנזך קידוש השם" בב"ב. השתתפו: שר הבריאות יעקב ליצמן, הגרמ"ח לאו, שרת התרבות רגב, מזכיר הממשלה צחי ברוורמן ומנכ"ל משרד התרבות יוסי שרעבי.

רייניץ ב'המודיע': ר"ע בית שמש משה אבוטבול הכריז שמתמודד לקדנציה נוספת לראשות העיר. ב'יתד' ו'המבשר' אין אזכור להכרזתו של אבוטבול.

ר"ע בית שמש משה אבוטבול ב׳קול חי׳ - ״זכותה של כל מפלגה להציב מועמד מטעמה. אם אני פורש אני רוצה להשאיר את העיר בידיים טובות . אני זוכה לתמיכה של השר דרעי, השר ליצמן, של ׳הליכוד׳ ושל חלקים מ׳הבית היהודי״.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.