רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 5 במאי 2017

אלפים התארחו בהכנסת אורחים 'אש"ל רבי לוי יצחק' סמוך ונראה לציון בעל ה'קדושת לוי' בברדיטשוב






בסיפוק רב מסכמים בימים אלו בהכנסת אורחים 'אש"ל רבי לוי יצחק' הממוקם סמוך ונראה לציון קודשו של סניגורן של ישראל בעל 'הקדושת לוי' את אירוחם של רבים מבין הפוקדים את ברדיטשוב בשבועות האחרונים.
בימי בין הזמנים ובמועדים הסמוכים להילולת הרה"ק רבי ישעיה מקרעסטיר, יצאו אלפים לפקוד את קברי הצדיקים במזרח אירופה.
את ציון קודשו של בעל ה'קדושת לוי' פקדו מאז חג הפסח רבים מעם ישראל, אשר זכו לאירוח לבבי ע"י הכנסת אורחים 'אש"ל רבי לוי יצחק' הממוקם ממול בית החיים העתיק בברדיטשוב ואל מול ציונו הק' של בעל ה'קדושת לוי'.
אלפי בני ישראל זכו להחיות נפשם בשתיה חמה ובשירותי נוחיות חינם אין כסף הודות לפעילות הכנסת האורחים.
רבים זכו לאש"ל מלא במלונית שע"י הכנסת אורחים 'אש"ל רבי לוי יצחק' אשר סידר על הצד היותר טוב את הצד הגשמי על מנת להחיות נפשות ישראל בבואם לשפוך שיח בציונים הקדושים. במלונית המרווחת מוצעים שירותי אירוח ברמה גבוהה.
בשבוע שעבר זכו ב'אש"ל רבי לוי יצחק' לאורח רם מעלה, כ"ק האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק אשר בא לשפוך שיח ועתירה בציון קודשו של בעל ה'קדושת לוי'.
היות שהאדמו"ר הינו כהן, פעל יו"ר הכנסת אורחים 'אש"ל רבי לוי יצחק' ר' ישראל רובין לפתרון יצירתי על מנת לאפשר לאדמו"ר ופמלייתו להתפלל סמוך ונראה ממש לציון הקודש. על גבי רמפה מיוחדת שהה האדמו"ר והעתיר בתפילה ולאחר מכן שורר עם חסידיו את השיר הנודע והמיוחס ל'קדושת לוי' 'ריבונו של עולם'.
הודות להשתדלותו של יו"ר ההכנסת אורחים, גיזמה עיריית ברדיטשוב עץ שהפריע לראיית הציון ממקום עומדו של האדמו"ר מעל גבי הרמפה המיוחדת, ומשטרת ברדיטשוב חסמה את נתיב התנועה עד לגמר התפילה.
כמו כן סייר האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק בכפר הנופש המצוי סמוך לברדיטשוב, כפר הנופש צפוי לשמש כבר בקרוב קבוצות גדולות ומכיל כ-400 מקומות, לקבוצות שיבקשו לשהות בשבת התאחדות סמוך לעיר ברדיטשוב, ויפעל בחסות הכנסת אורחים 'אש"ל רבי לוי יצחק' ובאירוח ברמה גבוהה.
האדמו"ר מתוא"י בירך בחום רב את יו"ר הכנסת אורחים 'אש"'ל רבי לוי יצחק' ר' ישראל רובין על פעילותו הרבה. "אני מברך אתכם" אמר האדמו"ר "שזכות הצדיק שאתם משקיעים מאמץ רב כדי שיהודים יוכלו לקבל את הנצרך להם מבחינה גשמית בבואם להתפלל אצלו, יעמוד לכם ותוכלו לסייע לפעול ליהודים ישועות".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.