✅ גדולי התורה הורו לחכי"ם החרידם כי בזמן מלחמה לא לעסוק בפומבי בענין 'חוק הגיוס' אין זה הזמן הנכון. להמתין לסיום המלחמה ואז לחדש את הדיונים בנושא
✅ אברהם פריינד: במהלך קריאת המגילה אמש בישיבת מרכז הרב הועבר לראש הממשלה בנימין נתניהו פתק שלפיו בכיר בממשל האמריקני מבקש לשוחח עמו. נתניהו דחה והשיב: "אחרי קריאת המגילה".
✅ האסטרטג נבו כהן ב׳ווינט׳ - ״בסקרים הפנימיים נתניהו עולה כבר ב-2 מנדטים. אם המלחמה תסתיים בקריסת השלטון האירני, נתניהו יוכל להביא בבחירות בזק 61 ואף יותר״.
✅ מיכאל שמש: פרשת ההברחות לעזה: בית המשפט המחוזי קבע כי אין תשתית להעמיד 10 מהנאשמים בעבירה של ׳סיוע לאויב במלחמה׳. ההחלטה צפויה לחול גם על בצלאל זיני.
✅ גרסתו של איש השב״כ בחקירתו: העביר משאיות סיוע כדי להמליך מליציות אחרות במקום חמאס כגון מליציית אבו שבאב, והאמין שגם המשאיות שהוא אפשר את העברתם היו מיועדים לאותו יעד (אלינור שירקני קופמן).
✅ טוביה יגלניק: המשטרה עיכבה לחקירה תושבת ת"א בת 52 שתועדה אתמול דוהרת באופניים וכמעט דורסת כתבת של ערוץ 14
✅ יו״ר הכנסת הודיע: החל ממחר הכנסת תמשיך לדון ולקדם את החקיקה הקשורה לתקציב המדינה בוועדות הכנסת ודיונים הקשורים למלחמה.
✅ רוטמן ליועמשית - שקלתי להיענות לפניות אליי שלא לדון בנושאים שנויים במחלוקת שלא קשורים במלחמה בועדת חוקה אבל אם את תמשיכי לעסוק בנושאים שנויים במחלוקת לא יהיה מנוס מהמשך דיוני הוועדה - כלומר המשך דיוני פיצול תפקיד היועמשית (אטינגר).

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.